Νέο κτήριο για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στη Ρόδο ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Νέο κτήριο για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στη Ρόδο ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Νέο κτήριο για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στη Ρόδο ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2208 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την παρουσία του στη Ρόδο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Οικονόμου, ανακοίνωσε και την κατασκευή νέου κτιρίου το οποίο θα στεγάσει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του νησιού που ασφυκτιούν μέσα στο κέντρο της πόλης σε χώρους που δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Μάνος Λογοθέτης θα αναλάβει να δρομολογήσει τις διαδικασίες, ώστε το έργο να εκτελεστεί άμεσα.

Επ΄ αυτού του θέματος ο κ. Οικονόμου δήλωσε τα εξής: «Συζητήσαμε την ανάγκη μίας λύσης του κτηριακού προβλήματος της αστυνομίας σε ό,τι αφορά τη στέγασή της και ήδη με τη βοήθεια της περιφέρειας και με χρήματά της ανακαινίζεται ο χώρος της και την ευχαριστούμε.

Αλλά οι ανάγκες αστυνόμευσης που έχει μία περιοχή, όπως η Ρόδος, απαιτούν μία αναβαθμισμένη κτηριακή υποδομή, όχι στο κέντρο αλλά έξω απ’ αυτό που θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερους χώρους εργασίας για τους αστυνομικούς μας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και ο κ. Λογοθέτης θα είναι σε στενή συνεργασία με τον περιφερειάρχη προκειμένου να βρεθεί χώρος και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ξεκινήσουμε όλα όσα προβλέπονται για να προχωρήσουμε στην κατασκευή μίας νέας σύγχρονης έδρας για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ρόδου».

Μάλιστα ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε, ότι η περιφέρεια θα είναι στο πλευρό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και θα στηρίξει την προσπάθεια με όλους τους τρόπους, ώστε να γίνει το έργο το συντομότερο.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί