Πώς περιγράφει ο γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου την επίθεση από σκυλιά που δέχθηκε σήμερα νεαρή συμπολίτισσά μας

Πώς περιγράφει ο γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου την επίθεση από  σκυλιά που δέχθηκε σήμερα νεαρή συμπολίτισσά μας

Πώς περιγράφει ο γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου την επίθεση από σκυλιά που δέχθηκε σήμερα νεαρή συμπολίτισσά μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4410 ΦΟΡΕΣ

Τα όσα βίωσε σήμερα το πρωί, 20χρονη συμπολίτισσά μας, περιγράφει με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός γιατρός του νησιού μας κος Παναγιώτης Παπαντωνίου, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση που δέχθηκε η νεαρή από τρία σκυλιά στην περιοχή της Αγίας Αναστασίας.

Το περιστατικό αυτό, αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς έγινε αναφορά στις αστυνομικές αρχές της περιοχής μας και στο σημείο μετέβη ομάδα αστυνομικών του ΑΤ Ρόδου, όπου και κατέγραψε όλα τα στοιχεία.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο γνωστός γιατρός κος Παναγιώτης Παπαντωνίου:

"Σήμερα το πρωί ήμουν μάρτυρας σε ένα πολύ άσχημο συμβάν όπου παρολίγο θα εξελισσόταν σε τραγωδία.

Ήμουν στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας και όπως παρακολουθούσαμε τη λειτουργία, ξαφνικά ακούσαμε γαυγίσματα και μία κοπέλα να ζητάει βοήθεια. Πεταχτήκαμε από το Ναό να δούμε τι συμβαίνει. Και από τα δύο μαγαζιά που ήταν εκεί το ίδιο. Βλέπουμε μπροστά μας μία κοπέλα και τρία μεγαλόσωμα σκυλιά να της έχουν κάνει επίθεση.

Αφού καταφέραμε να τα διώξουμε και να γλυτώσει η κοπέλα,το ένα κατευθύνθηκε προς το μέρος μου αλλά ευτυχώς διατήρησα την ψυχραιμία μου και κατάφερα να το απωθήσω, το θύμα μπήκε στο κατάστημα που ήταν στη γωνία . Ήταν σε κατάσταση σοκ.

Το παντελόνι της ήταν κομμένο και μετά από μία επισκόπηση που της έκανα και μία εξέταση,δεν έδειχνε να έχει σημάδια από δαγκώματα. Είπαμε λοιπόν ότι τη γλύτωσε λόγω παντελονιού. Επέστρεψα μετά από λίγο αφού την άφησα να ηρεμήσει και η κυρία που την βοηθούσε στο κατάστημα,μου είπε ότι θα πάει στο νοσοκομείο για τις δαγκωματιές.

Εδώ λοιπόν το σοκ το δικό μου! Είχε φορέσει μια βερμούδα και τα πόδια της ήταν γεμάτα με δαγκωματιές από τα σκυλιά. Το μεγαλύτερο όμως σοκ ήταν όταν παρατήρησα ότι το ένα ήταν ακριβώς στο σημείο όπου περνά η μηριαία αρτηρία. Τα ίχνη από τα δόντια του σκύλου ήταν εμφανή. Είχε άγγελο και κατάφερε,δε ξέρω με ποιο μαγικό τρόπο,να του ξεφύγει.

Πραγματικά το σοκ μου ήταν μεγάλο. Της είπα ότι είχε άγγελο μαζί της. Νομίζω ότι αυτό το παρολίγον τραγικό γεγονός, κάποια στιγμή θα εξελιχθεί σε μοιραίο. Και αυτό γιατί πολλοί και εδώ στην πόλη μας, εγώ προσωπικά ήμουν μάρτυρας σε άλλες δύο επιθέσεις και οι δύο στην περιοχή των φυτορίων όπου εκεί κοντά διαμένω, γίνονται θύματα τέτοιων επιθέσεων αλλά δεν το αναφέρουν.

Σήμερα η κοπέλα στάθηκε τυχερή. Αύριο κάποιος άλλος μπορεί όχι. Α και να πω ότι δεν τα προκάλεσε. Η ίδια είναι ιδιοκτήτρια σκύλου. Κάντε κάτι κύριοι. Κάντε κάτι. Το φαινόμενο έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις."

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»