Φοιτητές του ΟΠΑ βράβευσε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο διαγωνισμού για την κουζίνα του Αιγαίου

Φοιτητές του ΟΠΑ βράβευσε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο διαγωνισμού για την κουζίνα του Αιγαίου

Φοιτητές του ΟΠΑ βράβευσε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο διαγωνισμού για την κουζίνα του Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1392 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο του μαθήματος Τουριστικό Μάρκετινγκ τοι Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας) πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός με την επίβλεψη και την καθοδήγηση της διδάσκουσας του μαθήματος και Αναπληρώτριας Καθηγήτριας, κυρίας Καλυψούς Καραντινού, υπό την αιγίδα, σύμπραξη και συνεπίβλεψη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Επιστημονικής Ομάδας Τουρισμού ΕΠΟΤ - Tourism Think Tank.

Ο διαγωνισμός επικεντρώθηκε στην Κουζίνα του Αιγαίου και αποτέλεσε μία εξαιρετική πρωτοβουλία, που σκοπό έχει να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το γαστρονομικό πλούτο των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Οι συμμετέχοντες/-ουσες στο μάθημα αγκάλιασαν το διαγωνισμό με ενθουσιασμό και εντυπωσίασαν τους κριτές με την ποιότητα της δουλειάς τους και τις καινοτόμες ιδέες τους, κάνοντας την ανάδειξη νικητών/ -τριών μία πολύ δύσκολη διαδικασία.

Οι δύο νικήτριες ομάδες επισκέφθηκαν τη Ρόδο, παρουσίασαν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους στα στελέχη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και βραβεύθηκαν σε ειδική επίσημη τελετή, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο.

Επίσης, κατά την τετραήμερη επίσκεψή τους στο νησί, οι νικήτριες ομάδες απόλαυσαν μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και εξερεύνησης του εντυπωσιακού πλούτου, ιστορίας και μοναδικότητας του νησιού ως φιλοξενούμενοι του Επιμελητηρίου.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου