Στις 27 Ιανουαρίου άλλο ένα “Swimming Gran Prix” από τους «Πιγκουίνους»

Στις 27 Ιανουαρίου άλλο ένα “Swimming Gran Prix” από τους «Πιγκουίνους»

Στις 27 Ιανουαρίου άλλο ένα “Swimming Gran Prix” από τους «Πιγκουίνους»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 712 ΦΟΡΕΣ

Άλλη μία συνάντηση κολύμβησης γι’ αυτή την αγωνιστική περίοδο διοργανώνουν οι «Πιγκουίνοι» στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 10.00.

Πρόκειται για το “Swimming Gran Prix” με καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα, ώστε μετά τη χρονομέτρηση όλα τα παιδιά να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πού… βρίσκονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Η ανακοίνωση για τη διοργάνωση:
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε, ότι όλα είναι έτοιμα για το τρίτο “Swimming Gran Prix” της φετινής χρονιάς, το οποίο διεξάγεται με την υποστήριξη της ομάδας μας, των “Πιγκουίνων” Ρόδου. Στόχος μας είναι η ανατροφοδότηση και η ανάπτυξη των αθλητών της κολύμβησης του νησιού μας, με τη διεξαγωγή 6 χρονομετρήσεων που θα περιλαμβάνουν όλα τα σωματεία της Δωδεκανήσου.

Το επερχόμενο event θα λάβει χώρα το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, στο Κολλέγιο Ρόδου, με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ. Το πρόγραμμα ξεκινά με τα αρχάρια τμήματα, περιλαμβάνοντας τα παιδιά μας, που κολυμπάνε με βοήθημα. Στις 11:00, θα ξεκινήσει το κύριο μέρος της χρονομέτρησης για τις ηλικίες 2018 - 2015, με δικαίωμα συμμετοχής σε 2 αγωνίσματα των 25μ. Τέλος, στις 12:00, οι αθλητές του 2014 και μεγαλύτεροι, θα συμμετέχουν σε 3 αγωνίσματα της επιλογής τους, στα 50μ. ή 100μ.
Για τις κατηγορίες 2018-2015, όλα τα παιδιά θα λάβουν ένα μετάλλιο συμμετοχής, προσφέροντας σημαντικό κίνητρο για την προσπάθειά τους. Τα αποτελέσματα όλων των αθλητών θα αναρτηθούν, ώστε κάθε παιδί να γνωρίζει την προσωπική του βελτίωση.

Στις κατηγορίες 2014 και μεγαλύτεροι, η βράβευση θα περιλαμβάνει τους 3 πρώτους σε κάθε κατηγορία.
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλα τα σωματεία ανεξαρτήτως τμήματος ή επιπέδου, και προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο https://rhodespenguins.gr/grand-prix-register/.
Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να γιορτάσουμε μαζί το πάθος και την αφοσίωση των νεαρών κολυμβητών μας!

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου