Ορισμός της ημερομηνίας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

Ορισμός της ημερομηνίας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

Ορισμός της ημερομηνίας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 594 ΦΟΡΕΣ

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη, όπου αποφασίστηκε ο ορισμός της ημερομηνίας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Ε.Κ.Ρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 5:00μμ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός-Προϋπολογισμός και ο Οικονομικός Απολογισμός-Προϋπολογισμός. Έγινε εκτενής συζήτηση για το σχεδιασμό των δράσεων του Ε.Κ.Ρ για το νέο έτος, σχεδιασμός που θα συζητηθεί περισσότερο στη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

Ακόμη αποφασίστηκε να γίνει διαμαρτυρία προς την Κεντρική Διοίκηση για το θέμα της στελέχωσης της Επιθεώρησης Εργασίας και της μη ύπαρξης Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας και να πραγματοποιηθεί εκ νέου ημερίδα για το θέμα της υγείας στην περιοχή μας με προσκεκλημένους όλους τους τοπικούς φορείς του νησιού.

Τέλος, αποφασίστηκε να γίνουν δράσεις και παρεμβάσεις σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για το θέμα της ακρίβειας.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν και θα επικυρωθούν από το ανώτατο όργανο Διοίκησης που είναι η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

Επίσης στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας του Ε.Κ.Ρ και θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στη δημοσιογράφο, κα Βενιανάκη Ρένα, για τη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με το εργατικό κίνημα στην περιοχή μας.

Καλούμε τους συναδέλφους-αντιπροσώπους να δώσουν το παρών στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων, την κορυφαία διαδικασία του Ε.Κ.Ρ ώστε από κοινού να σχεδιάσουμε το νέο πλαίσιο δράσης του εργατικού κινήματος στην περιοχή μας.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί