Κ. Στυλιανού: Σε κοπή κλαδιών και δέντρων επικίνδυνων για την οδική ασφάλεια προβαίνει η Υπηρεσία Πρασίνου

Κ. Στυλιανού: Σε κοπή κλαδιών και δέντρων επικίνδυνων  για την οδική ασφάλεια προβαίνει η Υπηρεσία Πρασίνου

Κ. Στυλιανού: Σε κοπή κλαδιών και δέντρων επικίνδυνων για την οδική ασφάλεια προβαίνει η Υπηρεσία Πρασίνου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1830 ΦΟΡΕΣ

Την άμεση παρέμβαση για το κλάδεμα όλων των δέντρων που εμποδίζουν στην κυκλοφορία των μεγάλων οχημάτων, ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσης, σε συνάντηση που είχαν με τον εντεταλμένο σύμβουλο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αστικής Ανάπτυξης Γιάννη Μητσού, όπως έκανε γνωστό μιλώντας στον RealVoice 99.5 στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» και στη Δέσποινα Κουλούμπρη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως, κ. Κώστας Στυλιανού.

«Θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για το κλάδεμα, σε δέντρα που βρίσκονται παράλληλα στο οδικό δίκτυο και τα κλαδιά τους εξέχουν στον δρόμο, όπως και η κοπή ξερών και επικίνδυνων δέντρων τα οποία επίσης βρίσκονται δίπλα στο οδικό δίκτυο», δήλωσε ο κ. Στυλιανού.

Όπως είπε «Τα δέντρα καλύπτουν την ορατότητα στα μεγάλα οχήματα, με αποτέλεσμα αυτά να αναγκάζονται να πατούν διπλή γραμμή και να εισέρχονται στο αντίθετο ρεύμα.

Ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος. Ζητάμε την άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας Πράσινου ώστε να παρέμβει και να κλαδευτούν οι δρόμοι που έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Να τονίσουμε, ότι είναι ο πρώτος από τους εκλεγμένους της νέας δημοτικής αρχής που επισκέπτονται τα γραφεία μας, πρόθυμοι να αφουγκραστούν τα προβλήματά μας. Εμείς με τη σειρά μας υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε σε ό,τι χρειαστεί, στηρίζοντας όσους είναι δίπλα μας».

Σε ερώτηση του RealVoice σχετικά με τις ειδικές θέσεις στάθμευσης για φορτηγά αυτοκίνητα δημοσίας και ιδιωτικής χρήσης, ο κ. Στυλιανού ανέφερε, ότι πέρυσι έγινε η σχετική διαγράμμιση – οριοθέτηση στο κέντρο της Ρόδου κομβικών θέσεων που θα εξυπηρετούσαν τη φόρτωση και εκφόρτωση σε μεγάλο αριθμό καταστημάτων στο εμπορικό κομμάτι της πόλης μας, αλλά όπως διευκρίνισε αυτό δεν «έτρεξε» όπως θα έπρεπε. Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να σεβαστούν τις διαγραμμίσεις αυτές, διευκολύνοντας έτσι τους επαγγελματίες οδηγούς στο έργο τους.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη