Λέρος: Μάνα και γιος κατηγορούνται για διακίνηση ηρωίνης

Λέρος: Μάνα και γιος κατηγορούνται για διακίνηση ηρωίνης

Λέρος: Μάνα και γιος κατηγορούνται για διακίνηση ηρωίνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1285 ΦΟΡΕΣ

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης κατά συναυτουργία κατηγορούνται μάνα και γιος που συνελήφθησαν στη Λέρο για την πώληση ουσιών σε 59χρονο κάτοικο του νησιού.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου που εξιχνίασαν την υπόθεση συνελήφθησαν ο 59χρονος και η 72χρονη μητέρα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο 37χρονος γιος της.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν αστυνομικοί της Λέρου έκαναν στοχευμένο έλεγχο στον 59χρονο και βρήκαν να κατέχει ένα «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 1,1, γραμμαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 59χρονος φέρεται να δήλωσε ότι τα ναρκωτικά τα είχε προμηθευτεί από την 72χρονη μετά από παρότρυνση του 37χρονου γιου της!

Αστυνομικοί του Τμήματος Λέρου μετέβησαν στο σπίτι της 72χρονης και σε έλεγχο που έκαναν βρήκαν 20,3 γραμμάρια ηρωίνης και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο 59χρονος και η 72χρονη συνελήφθησαν και σε βάρος τους, όπως επίσης και σε βάρος του 37χρονου γιου, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο

Ελεύθεροι με όρους δύο αδέλφια και ο εξάδελφός τους για τα χάπια κοκαΐνης

Προφυλακίστηκαν οι τρεις Ρομά για τις κλοπές και τις διαρρήξεις

Κως: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης...

Στο εδώλιο Τούρκος για μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Θα δικαστεί 39χρονος για δέμα που περιείχε 108 γρ. ηρωίνης

Ομάδες ανηλίκων τρομοκρατούν ηλικιωμένους στην Παλιά Πόλη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συζύγου του κατηγορείται 53χρονος