Θετικά μηνύματα για τα νησιά μας από την έκθεση-βαρόμετρο για τον θαλάσσιο τουρισμό BOOT 2024

Θετικά μηνύματα για τα νησιά μας από την έκθεση-βαρόμετρο για τον θαλάσσιο τουρισμό BOOT 2024

Θετικά μηνύματα για τα νησιά μας από την έκθεση-βαρόμετρο για τον θαλάσσιο τουρισμό BOOT 2024

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1262 ΦΟΡΕΣ

Εξαιρετικά θετικά είναι τα μηνύματα για τα νησιά της Δωδεκανήσου, τα οποία εκπροσωπούνται από το Επιμελητήριο στη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για τον θαλάσσιο τουρισμό και αθλητισμό, που διεξάγεται στο Düsseldorf της Γερμανίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Γεωργίου Πάππου και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΤΑΠ κ. Χρήστος Μιχαλάκης, στο πλαίσιο της έκθεσης BOOT 2024 έχουν σειρά επαφών με παράγοντες του θαλάσσιου τουρισμού και αθλητισμού από όλο τον κόσμο για την προβολή και προώθηση των νησιών και των επιχειρήσεων μελών του φορέα.

Από τα αξιοσημείωτα της έκθεσης είναι η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στο περίπτερο του Επιμελητηρίου που και φέτος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μαρίνες του νομού μας οι οποίες αποτελούν σημεία αναφοράς για την ανάπτυξη του κλάδου και προσέλκυση ακόμα περισσότερων σκαφών αναψυχής, να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η αξιοποίηση των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων στα οποία έχει επενδύσει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αλλά και η προβολή του προορισμού και των επιχειρήσεων του κλάδου μέσα από το νέο σύγχρονο portal του Επιμελητηρίου www.visit12islands.gr, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των νησιών και περισσότερες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους ενισχύοντας την εικόνα μας στο τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο κοινό του θαλάσσιου τουρισμού.

Η έκθεση-βαρόμετρο για τον θαλάσσιο τουρισμό θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου να έχει προγραμματίσει μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες στο Stage του Destination Seaside, καθώς και στοχευμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου και σημαντικούς εγχώριους αλλά και διεθνείς εκπροσώπους φορέων.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου