Πήγε να διαρρήξει για δεύτερη φορά την ίδια κατοικία

Πήγε να διαρρήξει για δεύτερη φορά την ίδια κατοικία

Πήγε να διαρρήξει για δεύτερη φορά την ίδια κατοικία

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1798 ΦΟΡΕΣ

Την ίδια κατοικία επιχείρησε να διαρρήξει για δεύτερη φορά 43χρονος Ροδίτης, ο οποίος όμως έγινε αντιληπτός, συνελήφθη από την αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει μία ληστεία αλλά και άλλες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η «αντίστροφη μέτρηση» για τον 43χρονο, ξεκίνησε προχθές τα ξημερώματα οπότε και μετέβη σε κατοικία στην Ιαλυσό, όπου παραβίασε την πόρτα και επιχείρησε να εισέλθει μέσα στο οίκημα.

Όμως, για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού οι οποίοι και μέχρι τις δέκα το πρωί της ίδιας ημέρας (24 Ιανουαρίου 2024) εντόπισαν και συνέλαβαν τον 43χρονο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τον παθόντα.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, στη συγκεκριμένη κατοικία, ο δράστης είχε επιχειρήσει και στις 18 Ιανουαρίου 2024 να εισέλθει, όμως και τότε είχε γίνει αντιληπτός και είχε τραπεί σε φυγή.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε επίσης, πως ο 43χρονος είχε ανάλογη «δράση» και το προηγούμενο διάστημα.

Πιο αναλυτικά, στις 14 Σεπτεμβρίου 2023 τα ξημερώματα, μετέβη σε κατάστημα στην Ιαλυσό και αφού παραβίασε το παράθυρο και μπήκε μέσα, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Ένα τέταρτο αργότερα, ο ίδιος μετέβη σε άλλο παρακείμενο κατάστημα, όπου παραβίασε την πόρτα, μπήκε μέσα και αφαίρεσε από την τσέπη παντελονιού που υπήρχε εκεί, το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Μάλιστα στην περίπτωση αυτή, ο 43χρονος είχε γίνει αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Τότε, ο 43χρονος απώθησε δυνατά τον 60χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος και τράπηκε σε φυγή.

Επίσης, στις 21 Δεκεμβρίου 2023 τα ξημερώματα, ο 43χρονος μετέβη σε κατάστημα και αφαίρεσε δύο πακέτα με τσιγάρα και μία συσκευή δικτύου (ρούτερ).
Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Διαβάστε ακόμη

Ισόβια κάθειρξη στον 41χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του

Συνελήφθη Βούλγαρος που εξαπατούσε υπαλλήλους στα αεροδρόμια Αθηνών και Ρόδου

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου από 6 έως 12 Μαΐου

Δικάζεται αύριο 41χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πατέρα του

50χρονος κατηγορείται ότι εξαπάτησε συμπολίτες μας για εξαγορά ακινήτου του Δημοσίου

Εντοπίστηκε 20χρονος με ναρκωτικά

Κατηγορείται 30χρονος για κλοπή από εταιρεία

Στο αυτόφωρο 18χρονος για κατοχή κάνναβης