Το νησί της Αστυπάλαιας για τον εορτασμό της Υπαπαντής επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς

Το νησί της Αστυπάλαιας για τον εορτασμό της Υπαπαντής επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς

Το νησί της Αστυπάλαιας για τον εορτασμό της Υπαπαντής επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1045 ΦΟΡΕΣ

Το νησί της Αστυπάλαιας επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς για τον εορτασμό της Υπαπαντής του Χριστού, ενώ στη συνέχεια είχ σειρά συναντήσεων με τοπικές αρχές και φορείς. Σε σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει τα εξής:

Στην Παναγία τη Φλεβαριώτισσα, στην πανέμορφη Αστυπάλαια, εκεί όπου γιόρτασαν μέσα στην καρδιά του χειμώνα η Δημοτική Αρχή και οι Αστυπαλίτες, τη γιορτή της Υπαπαντής του Χριστού. Χρόνια πολλά σε όλες κ σε όλους! Στο πλαίσιο της επίσκεψης μου στο νησί πραγματοποίησα μια σειρά ουσιαστικών κ απαραίτητων συναντήσεων. Σύσκεψη με το Δήμαρχο Νίκο Κομηνέα κ τους Αντιδημάρχους Οικονομικών κ Τουρισμού Κώστα Καμπίλη, Τεχνικών Έργων Λευτέρη Πόλου, Διοίκησης Ιάκωβο Λαπατά, Καθαριότητας Ηλία Καλή κ τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αντώνη Καμπούρη . Στην ατζέντα μας βρέθηκαν η εξέλιξη των έργων στο λιμάνι του νησιού, τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου, οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις κ το έργο των αλιευτικών καταφυγίων. Επίσης επισκέφτηκα την Παναγία την Πορταΐτισσα, ως επικεφαλής της επιτροπής ανακατασκευής της. Η εκκλησία υπέστη σημαντικές ζημιές μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε τον περασμένο Οκτώβριο κ στόχος μας είναι να γίνουν τα απαραίτητα έργα έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει σε χρονικό διάστημα 3-4 ετών. Τέλος επισκέφτηκα το Λιμενικό Σταθμό Αστυπάλαιας, τον οποίο ενισχύσαμε με επιπλέον προσωπικό κ συνομίλησα με τα στελέχη του κ τους δύο νέους λιμενοφύλακες. 

 

Διαβάστε ακόμη

Απόστολος Ασπράκης: «Η πρόοδος στα νησιά, είναι αποτέλεσμα αγαστής συνεργασίας φορέων»

Τα έξοδα αποκατάστασης του εσωτερικού της Ι.Μ. της Παναγίας Πορταΐτισσας δεσμεύτηκε να αναλάβει προσωπικά ο Στέφανος Κασσελάκης

Αστυπάλαια: Προβάλλεται σε Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία για διακοπές το 2024 χωρίς μαζικό τουρισμό

Γιατί δεν έγινε δεκτή η ένσταση που κατέθεσε ο δήμος Αστυπάλαιας;

Δήμαρχος Αστυπάλαιας: «Δεν έχουμε ούτε έναν μόνιμο υπάλληλο καθαριότητας»

Κοινοβουλευτική αναφορά- παρέμβαση του Β. Υψηλάντη για μείωση των αντικειμενικών αξιών της Αστυπάλαιας

Τα «Ελεγεία της Οξώπετρας» του Ελύτη βρήκαν τη θέση τους στην Αστυπάλαια

Ν. Κομηνέας: Ο δήμος Αστυπάλαιας δεν έχει γνώση για τη μεγάλη τουριστική επένδυση