Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου από τη λέσχη Lions Ρόδου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου από τη λέσχη Lions Ρόδου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου από τη λέσχη Lions Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1720 ΦΟΡΕΣ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική, ενημερωτική εκδήλωση της Λέσχης Lions Ρόδου Σίβυθος, Rhodes Sivithos Centennial Lions Club,την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της κοινότητας Καλυθιών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και με θέμα: H YΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Πρόσληψη, έγκαιρη διάγνωση, ορθή θεραπεία.

Τους διακεκριμένους και εκλεκτούς ιατρούς προλόγισαν η πρόεδρος της Λέσχης κα Καίτη Καστρουνή.
Οι διακεκριμένοι ιατροί-ομιλητές:
1. Δόκτωρ Ειρήνη Αγγελίδου-Χαιρέτη, MD, PhD Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Γυναικολόγος Ογκολόγος, Χειρουργός Μαστού, Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ στον καρκίνο του μαστού, Διευθύντρια Μονάδας Μαστού Ρόδου Euromedica, επιστημονικός συνεργάτης ΙΑΣΩ, τ. επιμελήτρια προπαιδ.Πανεπιστημιακής Κλινικής Δρέσδης Γερμανίας, και υπεύθυνη του Κέντρου Μαστού.

2. Παπαγεωργίου Μιχαλίνα MD, Msc. Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Msc Ανθρώπινη αναπαραγωγή ΔΠΘ.

3. Σάββας Παπαγεωργίου, Μαιευτήρας Χειρουργός, Γυναικολόγος. Ειδικός στην εξωσωματική γονιμοποίηση στο Παν. Νοσοκομείο Πίζας Ιταλίας.

Οι διοργανωτές περί της εκδήλωσης αναφέρουν τα εξής:
«Οι εκλεκτοί ομιλητές μετέφεραν με πολύ οικείο και κατανοητό τρόπο στο κοινό πολλά επιστημονικά και ιατρικά δεδομένα, το οποίο παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον, και προσοχή.

Ακολούθησε συζήτηση, όπου οι παρευρισκόμενοι έκαναν καίριες και σημαντικές ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν από τους εξαίρετους γιατρούς, λύνοντας κάθε απορία!

Το κοινό με ενθουσιασμό συνεχάρη τους διακεκριμένους ομιλητές στο τέλος της εκδήλωσης, η οποία λόγω της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης παρετάθη για μία επιπλέον της προγραμματισμένης ώρας!

Έτσι, ο στόχος μας για την αφύπνιση, και τον προληπτικό ετήσιο έλεγχο των γυναικών επετεύχθη με τον καλύτερο διαδραστικό τρόπο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Στεφανία Στάγκα εκ μέρους του δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, ο πρόεδρος της κοινότητας Καλυθιών κ. Βασίλης Σωτρίλλης, ο εφημέριος του Ναού του Τιμίου Σταυρού π. Γαβριήλ Γιατρού με την πρεσβυτέρα του, κάτοικοι της Κοινότητας Καλυθιών και της πόλεως Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας