Πανηγυρική Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου - Κολοσσός με θέμα "Ο ρόλος του Marketing στο σύγχρονο επιχειρείν"

Πανηγυρική Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου - Κολοσσός με θέμα "Ο ρόλος του Marketing στο σύγχρονο επιχειρείν"

Πανηγυρική Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου - Κολοσσός με θέμα "Ο ρόλος του Marketing στο σύγχρονο επιχειρείν"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2160 ΦΟΡΕΣ

Από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδος - Κολοσσός πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Semiramis Πανηγυρική Συνεστίαση με κεντρική ομιλήτρια την Ροταριανή Δώρα Κουτσοσπύρου κάτοχο Μεταπτυχιακού στο Μάρκετινγκ από το Bristol Business School και θέμα: «Ο Ρόλος του Marketing στο Σύγχρονο Επιχειρείν»

Πραγματοποιήθηκε επίσης Βράβευση του επιχειρηματία Ιωάννη Χατζηλαζάρου, Ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου H Hotels Collectios για τα 30 έτη Επιχειρηματικής του δράσης στο νησί της Ρόδου.

Την Πανηγυρική μας συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους,

-Ο προ Διοικητής Τάκης Δαλιάνης

-Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χρήστος Μιχαλάκης

-Η Πρόεδρος του Ρ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ Τέση Αποστολίδου-Η Πρόεδρος των Inner Wheel Πίτσα Δαλιάνη

-Ο Επιχειρηματίας Ιωάννης Χατζηλαζάρου με την σύζυγό του Μαρία Χατζηλαζάρου

Καθώς και Ροταριανοί Συνάδελφοι, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φίλοι του Ομίλου μας.

Μία από τις ιδρυτικές αρχές του Ρόταρυ είναι να χρησιμοποιούμε το επάγγελμά μας για να κάνουμε καλό στον κόσμο. Ο μήνας Ιανουάριος στο Ροταριανό ημερολόγιο, είναι αφιερωμένος στην Επαγγελματική Δράση.Δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς καθώς το Ρόταρυ αποτελεί την επιτομή ενός οργανισμού εθελοντών βασισμένου στην επαγγελματική δραστηριότητα και την προσφορά μέσω του επαγγέλματός τους.

Για να είναι η προσφορά αυτή χρήσιμη και επωφελής στην κοινωνία, το Ρόταρυ πιστεύει στην εφαρμογή υψηλών ηθικών αρχών στην λειτουργία κάθε επιχείρησης, όπως και στην άσκηση του κάθε επαγγέλματος.Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζει την αξία κάθε επαγγελματικής απασχόλησης και την ανάδειξη της από κάθε Ροταριανό ως ευκαιρία για να υπηρετήσει τους συνανθρώπους του και την κοινωνία.

Μία τέτοια ομιλία χρήσιμη για όλες τις επαγγελματικές ενασχολήσεις καθώς και τη βράβευση ενός εξαιρετικού επιχειρηματία πραγματοποίησε ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδος-Κολοσσός.Της Ομιλίας και της Βράβευσης προηγήθηκε η ανταλλαγή Baner της Προέδρου του Ομίλου Βάσως Μουτάφη με την Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Τρίκαλα Τέσης Αποστολίδου που παρευρέθηκε στην Συνεστίαση μας.

Ακολούθησε η παράδοση τιμητικών επαίνων στην Επιτροπή Συγκέντρωσης Χρημάτων του Ομίλου με Πρόεδρο τον Γιάννη Αχλαδιώτη και στην Επιτροπή Οργάνωσης Λαχειοφόρου Αγοράς με Πρόεδρο την Ανδριάνα Χατζηλαζάρου και μέλη τον Τάσο Κωνσταντάρο , τον Μιχάλη Καλλίγερο, την Ηλιάνα Δαλιάνη, τον Μανώλη Αχλαδιώτη και τον Λουκά Γεωργά.Η επιτροπή ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της που ήταν η συγκέντρωση χρημάτων μέσω Λαχειοφόρου Αγοράς για τη δωρεά του ιατρικού μηχανήματος Neopuff στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου Για το Ρόλο του Marketing στο Σύγχρονο Επιχειρείν μας μίλησε η κεντρική ομιλήτρια Ροταριανή Δώρα Κουτσοσπύρου κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Μάρκετινγκ από το Bristol Business School.

Η Ροταριανή Δώρα μας έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη του Marketing μέσα στο πέρασμα των χρόνων, μας μίλησε για τον σημαντικό του ρόλο στη λειτουργία της επιχείρησης καθώς και για το επιστημονικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο στηρίζεται πλέον. Η προβολή διαφημιστικών που αποτέλεσαν ορόσημο στην μετέπειτα πορεία του Marketing συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους! Την ευχαριστούμε θερμά και εις ένδειξη ευχαριστίας η Πρόεδρος της παρέδωσε το αναμνηστικό κεραμικό του Ομίλου μας.

Ήταν χαρά και τιμή που είχαμε κοντά μας έναν Ρόδιο επιχειρηματία που προσέφερε με ήθος και αίσθημα ευθύνης στον Τουρισμό και την Κοινωνία της Ρόδου.Μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαβάζουμε για τον επιχειρηματία που Βραβεύσαμε είναι:Aνήσυχο πνεύμα, Επιχειρηματικός Νους, Φύση και Θέση Αισιόδοξος. Γιάννης Χατζηλαζάρου, ένας από τους πλέον Αξιόπιστους και Δυναμικούς επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου στη χώρα μας!

Για την βράβευση που ακολούθησε καθώς και για το βιογραφικό του επιχειρηματία Ιωάννη Χατζηλαζάρου μας μίλησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Βραβεύσεων του Ομίλου Ροταριανός Κυριάκος Σαλαχούρης.Ο Ροταριανός Κυριάκος Σαλαχούρης μαζί με τον Προ Διοικητή Τάκη Δαλιάνη και την Ροταριανή Μαριρένα Γεωργά επέλεξαν τον κύριο Χατζηλαζάρου βάση συγκεκριμένων κριτηρίων τα οποία αναφέρθηκαν στην ομιλία και οργάνωσαν ολόκληρη την Βράβευση.

Ο Όμιλος τους ευχαριστεί θερμά!Ο κύριος Ιωάννης Χατζηλαζάρου Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου H Hotels Collection συγκινημένος ευχαρίστησε τον Όμιλο μας για την βράβευση του και μας μίλησε για τον αγώνα, τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής. Μας μίλησε όμως και για το όραμα, το πείσμα και τα ρίσκα που ανέλαβε προκειμένου να δημιουργήσει από το μηδέν ένα ολόκληρο Όμιλο 6 ξενοδοχείων στην περιοχή της Νότιας Ρόδου όπου κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να αναπτυχθεί.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Βάσω Μουτάφη είπε χαρακτηριστικά για τον τιμώμενο επιχειρηματία:«Αγαπητέ κύριε Χατζηλαζαρου σας αξίζουν όλα τα καλά λόγια που ακούστηκαν !Εγώ θα προσθέσω και κάτι ακόμα.. Καλός σύζυγος και καλός πατέρας!Βλέπετε η ακεραιότητα των ανθρώπων φαίνεται στο Όλον και Όχι μόνο στο Επιχειρείν!Επειδή το δικό σας Όλον συμπληρώνει η υπέροχη Κυρία Μαρία Χατζηλαζάρου την παρακαλώ να έρθει κοντά μας, Βλέπετε αποτελείτε ζευγάρι-πρότυπο που μαζί πάλεψε, μαζί ρίσκαρε και μαζί τα κατάφερε !»

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Γιάννη Χατζηλαζάρου για όλη την προσφορά του στο Ροδιακό τουρισμό και την κοινωνία μας!Κλείνοντας την όμορφη βραδιά τραγουδήσαμε όλοι μαζί τα χρόνια πολλά στον αγαπητό μας Ροταριανό Κώστα Τσολακίδη που είχε τα γενέθλιά του !Στο Ρόταρυ προσελκύουμε διαφορετικούς επαγγελματίες, από διαφορετικά υπόβαθρα, με διαφορετικές ηλικίες και εμπειρίες. Όλοι τους όμως καθοδηγούνται από μια ισχυρή αίσθηση ακεραιότητας και προσφοράς για τους συναδέλφους και το κοινωνικό σύνολο.

κούσαμε από την εξαιρετική μας Ομιλήτρια Ροταριανή Δώρα Κουτσοσπύρου ότι όσο σημαντική για τη λειτουργία της επιχείρησης είναι η διοίκηση ή η οικονομική διεύθυνση, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το marketing και η επιστημονική μελέτη του αφού αποτελεί μέρος της ραχοκοκαλιά μιας επιχείρησης. Μιλήσαμε όμως και για τον άνθρωπο, τον παράγοντα που κάνει την διαφορά, που δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και καλή εμπειρία για τους πελάτες του!Το brand name ή την ταυτότητα της επιχείρησης που ταυτίζεται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτει αλλά πίσω της κρύβει την φιλοσοφία και την κουλτούρα των ανθρώπων που την διοικούν.Είδαμε επίσης και ένα παράδειγμα επιχειρηματία που χωρίς μαθήματα marketing μόνο με το μυαλό, την θέληση και τη στήριξη της οικογένειας του κατάφερε να δημιουργήσει έναν ολόκληρο Όμιλο με Brand Name μόνο το Επίθετο του!Και αυτό είναι μάθημα Ζωής για να το διδάσκουν τα Πανεπιστήμια !

Ο Όμιλός μας ευχαριστεί θερμά το φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου Semiramis και τις κυρίες Αγγελική και Σοφία Ιντζά για το εξαιρετικό δείπνο που όλοι Απολαύσαμε!!!Ευχαριστούμε πολύ το μέλος μας Ροταριανή Σάντρα Νέζη για το υπέροχο βίντεο που παρακολουθήσαμε από τις δράσεις του Ομίλου μας Ευχαριστούμε θερμά την κεντρική μας Ομιλήτρια Ροταριανή Δώρα Κουτσοσπύρου, τον τιμώμενο Επιχειρηματία κύριο Ιωάννη Χατζηλαζάρου και την σύζυγο του Μαρία καθώς και όλους τους Ροταριανούς και Φίλους που μας τίμησαν με την Παρουσία τους.

 

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας