H. Χρυσόπουλος: Εκβιασμός κατά του Νοσοκομείου Κω η υπόθεση ιατρικού λάθους

H. Χρυσόπουλος: Εκβιασμός κατά του Νοσοκομείου Κω η υπόθεση ιατρικού λάθους

H. Χρυσόπουλος: Εκβιασμός κατά του Νοσοκομείου Κω η υπόθεση ιατρικού λάθους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 820 ΦΟΡΕΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε ο υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κω κύριος Ηλίας Χρυσόπουλος συζητώντας για την προσπάθεια ενίσχυσης του Νοσοκομείου μέσω της νέας προκήρυξης δύο θέσεων παθολόγου, καθώς και τη συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό με τη συνδρομή του στρατιωτικού καρδιολόγου και του ΣΤΕΠ στις τοπικές δομές υγείας.

Ωστόσο η αναφορά που έκανε αίσθηση ήταν η «βόμβα» την οποία εξαπέλυσε ο κ. Χρυσόπουλος αναφορικά με το προ ημερών περιστατικό ιατρικού λάθους εις βάρος μιας 28χρονης ασθενούς, κάνοντας λόγο για εκβιασμό της ασθενούς απέναντι στον ιατρό αλλά και στο Νοσοκομείο και μάλιστα μέσω απαίτησης λήψης χρηματικού ποσού προκειμένου να σταματήσει να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και σ’ αυτή την περίπτωση, η αλήθεια διαστρεβλώθηκε. Δεν έγινε κανένα ιατρικό λάθος στην περίπτωση της 28χρονης πέρα απ’ τον λανθασμένο συγχρονισμό κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Παρόλ’ αυτά η ασθενής δεν ακολούθησε τις ιατρικές οδηγίες και εξήλθε του Νοσοκομείου με δική της ευθύνη και χωρίς την έγκριση των θεραπόντων ιατρών.

Παρόλ’ αυτά το άσχημο δεν είναι τόσο αυτό, όσο το γεγονός οτι η ασθενής εξεβίασε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τον ιατρό, ζητώντας χρήματα για να σταματήσει να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και να διαβάλλει τον ιατρό, το Νοσοκομείο και το νησί.

Ήρθα σε επικοινωνία με τις αστυνομικές Αρχές και μου ζητήθηκε να μπούμε σε διαδικασία με προσημειωμένα χαρτονομίσματα προκειμένου η εν λόγω κυρία να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Δεν θα το κάνω διότι αντιλαμβάνομαι ότι κάποιες φορές η ανέχεια οδηγεί σε απερίσκεπτες ενέργειες και σεβόμενος τη δύσκολη θέση της ασθενούς», είναι μερικά απ’ όσα δήλωσε ο κ. Χρυσόπουλος.

Πηγή: Real Voice

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»