Ήρθε στη Ρόδο, αγόρασε δαχτυλίδι για να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του αλλά του έκλεψαν το σακίδιο

Ήρθε στη Ρόδο, αγόρασε δαχτυλίδι για να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του αλλά του έκλεψαν το σακίδιο

Ήρθε στη Ρόδο, αγόρασε δαχτυλίδι για να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του αλλά του έκλεψαν το σακίδιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 13860 ΦΟΡΕΣ

Δημόσια έκκληση κάνει τουρίστας για να μπορέσει να το βρει

Το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε πρόταση στην αγαπημένη του, έκλεψαν άγνωστοι δράστες μαζί με το σακίδιό του, από τουρίστα που ήρθε με τη φίλη του στη Ρόδο για να περάσει τις διακοπές του.

Το περιστατικό, σημειώθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου, ενώ το ζευγάρι των τουριστών βρίσκονταν στην παραλία του Άντωνι Κουίν και έβγαζαν φωτογραφίες στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Την ώρα εκείνη κάποιοι ή κάποιοι άνοιξαν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους και έκλεψαν το συγκεκριμένο σακκίδι0ο από το πίσω κάθισμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του Dino Beritić στην ομάδα Greece Rhodes Island, ο ίδιος δίνει αμοιβή για όποιον του δώσει πληροφορίες για το σακίδιο που εκλάπη, μέσα στο οποίο υπήρχε το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε πρόταση στην αγαπημένη του.

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του:

«Εγώ και η φίλη μου ήμασταν στην άποψη του Anthony Quinn και ενώ βγάζαμε φωτογραφίες από την εκκλησία Προφήτη Ηλία, κάποιοι κλέφτες μπήκαν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και έκλεψαν το σακίδιο μας από το πίσω κάθισμα.

Το σακίδιο δεν χωρούσε τίποτα αξίας εκτός από ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που αγόρασα για να κάνω πρόταση γάμου στη φίλη μου εδώ στη Ρόδο.

Αν δείτε κάπου ένα σακίδιο σαν αυτό της φωτογραφίας, στην άκρη του δρόμου ή σε κάδο απορριμμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Επίσης, αν κάποιος προσπαθήσει να πουλήσει ένα δαχτυλίδι που μοιάζει με αυτό της φωτογραφίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αστυνομία.

Μπορώ να πληρώσω για να πάρω πίσω το σακίδιο και το δαχτυλίδι. Η αξία είναι συναισθηματική και προσωπική και με νοιάζει περισσότερο από τα χρήματα.»

 

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί