Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group  μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1081 ΦΟΡΕΣ

Ο Όμιλος H Hotels Collection ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συμμετοχή του στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2024.


Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου συνιστά ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για το νησί, προσελκύοντας αθλητές και θεατές, απ’ όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωση έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, αποσκοπώντας στη στήριξη των αθλητικών σωματείων στίβου της Δωδεκανήσου και αθλητών που προπονούνται για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Εκτός από τον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο, υπάρχουν αγώνες 5 και 10 χλμ και όλοι ξεκινούν και καταλήγουν στην πλατεία Ελευθερίας, περνώντας από τα κύρια αξιοθέατα της Ρόδου.

 


Ως σταθερός συντελεστής από την αρχή της διοργάνωσης, ο Όμιλος Η Hotels Collection | Hatzilazarou Group, έχει την τιμή να λάβει μέρος για άλλη μια φορά στη διοργάνωση του Μαραθωνίου, αποτελώντας τον μεγαλύτερο χορηγό του, αλλά και συμμετέχοντας ενεργά, αφού ένας μεγάλος αριθμός μελών του Ομίλου θα φορέσει τα αθλητικά του και θα τρέξει για άλλη μία φορά.


Ο Όμιλος Η Hotels Collection προσκαλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να δηλώσουν συμμετοχή στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου με σκοπό την προώθηση και τη στήριξη του αθλητισμού και ως επακόλουθο, των ιδανικών που πρεσβεύει. Όπως κάνει τα τελευταία 31 χρόνια, έτσι και τώρα, αλλά και στο μέλλον, δεσμεύεται να συνεχίσει την ανιδιοτελή προσφορά του, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει