Tο Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς έφθασε και μαζί του φέρνει τις πιο ανοιξιάτικες προσφορές!

Tο Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς έφθασε και μαζί του φέρνει τις πιο ανοιξιάτικες προσφορές!

Tο Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς έφθασε και μαζί του φέρνει τις πιο ανοιξιάτικες προσφορές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2857 ΦΟΡΕΣ

Βρείτε μέχρι και τις 25 Απριλίου:

Σκόνη Απορρυπαντικό Acti Fresh & clean 98μεζ μόνο 7.99€

Όλα τα Συμπυκνωμένα Μαλακτικά Cajoline, 55% Φθηνότερα!

Οδοντόκρεμες Colgate/Αφρόλουτρα Palmolive & προϊόντα Stylling Syoss, 45% Φθηνότερα!

 

Και όχι μόνο!

Βρείτε όπως πάντα μοναδικές τιμές και ολόφρεσκα προϊόντα στο τμήμα μαναβικής. Ενδεικτικά και μέχρι τις 18 Απριλίου: Αγγούρια μόνο 0.39€ το τμχ και Μελιτζάνες Ρόδου μόνο 0.89€ το κιλό.

Στο τμήμα κρεοπωλείου θα βρείτε εκλεχτά κρεατικά με την γνωστή ποιότητα και εκπληκτικές κοπές σε ΜΟΣΧΑΡΙ ΡΟΔΟΥ, σε πολύ προσιτές τιμές!

Στα ψυγεία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά τυριά και αλλαντικά αγαπημένων εταιρειών όπως IFANTIS και ΠΑΣΣΙΑΣ με μειωμένες τιμές από 35% έως και 50%!

Κι επειδή το καλοκαίρι είναι κοντά, στις καταψύξεις μας ξεχωρίζουν οι προσφορές σε παγωτά Rodeo Moment Κρι Κρι 75g (1+1 Δώρο) και Heartmade Κρι Κρι 1,5lt (+50% Δώρο), 40% φθηνότερα, μόνο 4,78€ το τεμάχιο.

Ακόμη θα βρείτε κατεψυγμένα θαλασσινά, λαχανικά και άλλες νηστίσιμες προτάσεις, για όσους τηρούν τις διατροφικές παραδόσεις αυτών των ημερών.

Για το πρωϊνό και το καθημερινό τραπέζι , οι προσφορές μας σας ανοίγουν την όρεξη με απίστευτη ποικιλία και τιμές: Ζυμαρικά Stella 500g, μόνο 0,65€ το τμχ, Τόνοι Trata -40%, Ντολμαδάκια και Φασόλια Γίγαντες Γιαχνί Paliria -30%!

Στην ενημερωμένη κάβα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αναψυκτικά, μπύρες και αλκοολούχα (καταναλώστε υπεύθυνα) και μια δροσερή super προσφορά: Νερό ΙΟΛΗ pet 1,5lt, συσκευασία 5+1 Δώρο ή pet 500ml 10+2 Δώρο, μόνο 1.79€ η συσκευασία!

Οι μέρες πριν το Πάσχα είναι παραδοσιακά η περίοδος που φροντίζουμε για την ανανέωση και το φρεσκάρισμα των σπιτιών μας, γι’ αυτό και στο νέο φυλλάδιο μας θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε είδη καθαριότητας και υγιεινής.

Απορρυπαντικά, καθαριστικά, απολυμαντικά και πολλά είδη οικιακής χρήσης σε τιμές, που πραγματικά θα φέρουν την άνοιξη στο σπίτι σας!

Η ανοιξιάτικη λάμψη έρχεται και με προϊόντα προσωπικής φροντίδας για τον άντρα και τη γυναίκα σε απίστευτες τιμές! Ενδεικτικά: Οδοντόκρεμες Colgate/Αφρόλουτρα Palmolive & προϊόντα Stylling Syoss, 45% Φθηνότερα!

Και μην ξεχνάτε το γευστικό σας διάλειμμα με εκλεκτό καφέ, φρέσκους χυμούς, γλυκά και αλμυρά σνακ στο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Coffee & Bakery café με ανεξάρτητη είσοδο!

Και την άνοιξη τα Super Market Παναγιωτάς προστατεύουν το Καλάθι της Νοικοκυράς, όπως κανένας άλλος!

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο και δείτε όλες τις προσφορές, εδώ!

https://bit.ly/4aMepYj

 

Διαβάστε ακόμη

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus

Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών: To ΤΕΕ κάνει πράξη την ψηφιακή μετάβαση

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

To ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ φυλλάδιο προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!