Ελεύθεροι οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για παρενόχληση

Ελεύθεροι οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για παρενόχληση

Ελεύθεροι οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για παρενόχληση

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1144 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 26 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν στη Ρόδο μετά από καταγγελίες που έγιναν σε βάρος τους από νεαρές κοπέλες, ότι τις παρενοχλούσαν, ενώ για την υπόθεση παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύλληψη των δύο ανδρών, έγινε προχθές βράδυ μετά από καταγγελία που έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου μία 22χρονη κοπέλα, η οποία και είπε, πως στις 9 Απριλίου, ένα τέταρτο πριν από τις οχτώ το βράδυ, βρισκόταν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, όπου και παρενόχλησαν οι δύο άνδρες.

Ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες στην Αστυνομία, καθώς τις τελευταίες ημέρες σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, γίνονταν αρκετές αναφορές για δύο άνδρες που παρενοχλούσαν νεαρές κοπέλες.

Συνολικά – σύμφωνα με πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί- έχουν γίνει πέντε καταγγελίες από νεαρά κορίτσια, ηλικίας 22 και 23 ετών.

Πιο αναλυτικά, η δεύτερη καταγγελία έγινε από μία κοπέλα 22 ετών, η οποία και είπε πως στις 8 Απριλίου στις 9.30 το βράδυ, βρισκόταν μαζί με φίλη της και την παρενόχλησαν οι εμπλεκόμενοι.

Επίσης και τον Φεβρουάριο του 2024, καταγγέλθηκε από 23χρονη, ότι δέχτηκε παρενόχληση από τους δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων μάλιστα την είχε τραβήξει από το χέρι.

Αλλά και μία άλλη κοπέλα, ηλικίας 22 ετών κατήγγειλε, πως τον Οκτώβριο του 2023, δηλαδή πριν από περίπου δύο χρόνια, ο 32χρονος την είχε συναντήσει και είχε αρχίσει να τη ρωτάει πώς τη λένε, πού μένει κ.λα.

Τέλος, μία άλλη 22χρονη κατήγγειλε πως, πριν από δύο χρόνια, κινούνταν μαζί με μία φίλη της και τότε αντιλήφθηκαν ότι τους παρακολουθεί κάποιος και χρειάστηκε να μπουν σε κατάστημα, όπου παρέμειναν για λίγο έως ότου ο άγνωστος άνδρας, έφυγε.

Οι καταγγελίες είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη, τόσο του 32χρονου όσο και του 26χρονου, οι οποίοι όμως αρνούνται τα όσα τους καταλογίζονται.

Οι δύο άνδρες με εντολή της αρμόδιας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια