Στην Αθήνα και την Καλαμάτα οι «Πιγκουίνοι» για την καλλιτεχνική κολύμβηση και το πόλο!

Στην Αθήνα και την Καλαμάτα οι «Πιγκουίνοι» για την καλλιτεχνική κολύμβηση και το πόλο!

Στην Αθήνα και την Καλαμάτα οι «Πιγκουίνοι» για την καλλιτεχνική κολύμβηση και το πόλο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 786 ΦΟΡΕΣ

Την πρώτη συμμετοχή της σε ημερίδα καλλιτεχνικής κολύμβησης θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο στην Αθήνα η ομάδα των «Πιγκουίνων», ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι αθλητές-αθλήτριες να εξασφαλίσουν παρουσία σε σημαντικότερες διοργανώσεις στο μέλλον.

Η ενημέρωση από τον σύλλογο:
«Η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης των Πιγκουίνων Ρόδου σημειώνει ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς πραγματοποιεί την πρώτη της συμμετοχή στην ημερίδα αστεριών στην Αθήνα. Στις 13-14 Απριλίου, δέκα ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες θα επιδιώξουν να κατακτήσουν τα απαραίτητα αστέρια που θα τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν σε μελλοντικά πρωταθλήματα.


Αυτή η πρωτοβουλία είναι καθοριστική για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί μας και σηματοδοτεί την επέκταση των δραστηριοτήτων του σωματείου μας σε νέους τομείς της κολύμβησης. Η καλλιτεχνική κολύμβηση απαιτεί υψηλό επίπεδο τεχνικής, αρμονίας και έκφρασης, και οι αθλητές μας έχουν εργαστεί ακατάπαυστα υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.


Στηρίζουμε απόλυτα την προσπάθεια των αθλητών μας και τους ευχόμαστε να επιτύχουν τους στόχους τους στην επερχόμενη ημερίδα. Η εμπειρία αυτή δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία για τεχνική εξέλιξη αλλά και μια σημαντική στιγμή για προσωπική και ομαδική ανάπτυξη.


Ευχαριστούμε όλους όσοι συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτού του ονείρου και συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθεια για την ανάδειξη των ταλέντων του νησιού μας στην κολυμβητική σκηνή.


Αναλυτικά οι συμμετοχές :
- ΤΗΛΙΑΚΟΥ ΣΕΛΙΝ ΑΣΤΕΡΙ 6
- ΑΤΤΙΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2,3,4
- ΜΑΥΡΙΔΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2,3,4
- ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2,3,
- ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2,3
- ΜΕΣΑΝΑΓΡΕΝΟΥ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2,3,4


- ΣΚΟΥΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2
- ΣΥΜΙΑΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2
- ΣΕΡΓΙΑΔΗ ΡΑΦΑΕΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2
- ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ ΑΣΤΕΡΙΑ 1,2
Προπονήτρια: ΣΙΩΖΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ»

Παρουσία και στο πόλο
Εκτός των παραπάνω, οι «Πιγκουίνοι» θα συμμετάσχουν σε τουρνουά πόλο κατηγορίας Παίδων στην Καλαμάτα, σήμερα και αύριο, με διοργανωτή τον Άργη, έχοντας αποστολή 18 αθλητών.


Αναλυτικά:
«Με μεγάλο ενθουσιασμό, η ομάδα υδατοσφαίρισης των Πιγκουίνων Ρόδου συμμετέχει στο τρίτο τουρνουά της χρονιάς, που διοργανώνεται από τον Άργη Καλαμάτας. Στη διοργάνωση, η οποία θα ξεκινήσει σήμερα και θα κορυφωθεί με το Final Four την Κυριακή, λαμβάνουν μέρος επίσης ο Ν.Ο. Καλαμάτας και η ομάδα του Α.Ε. Χαϊδαρίου.


Η συμμετοχή των 18 αθλητών μας είναι ένα ιδιαίτερο βήμα για την εξέλιξη της ομάδας μας. Στόχος μας η απόκτηση ακόμα περισσότερων εμπειριών που μόνο μέσα από παιχνίδια μπορούν να αποκτηθούν στο άθλημά μας. Οι αγώνες αυτοί θα είναι μια ευκαιρία για να εκτιμηθεί ποιοι αθλητές μας θα ακολουθήσουν την αντρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία και πιστεύουμε ότι θα είναι ένα σημαντικό και δοκιμαστικό τουρνουά για όλους. Πάμε Πιγκουίνοι!».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”