Επιτυχής συμμετοχή του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Επιτυχής συμμετοχή του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Επιτυχής συμμετοχή του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1215 ΦΟΡΕΣ

Το 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου τη φετινή χρονιά συμμετείχε για ακόμα μία φορά στην Οικονομική Ολυμπιάδα. Το 4ο Γ.Ε.Λ. Ρόδου περί της ανωτέρω συμμετοχής του, αναφέρει τα εξής:


«Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.


Στον σχολικό γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας συμμετείχαν 3.672 παιδιά από 206 σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Από το σχολείο μας, διακρίθηκαν και συμμετέχουν στον επόμενο γύρο οι μαθητές και οι μαθήτριες: Δρακοπούλου Θάλεια, Καλαεντζή Μαριάννα, Κασιώτης Μηνάς, Κουφός Σωτήρης, Ντεμιρτζής Τζάνος, Ντοροσένκο Νικήτας και Χασκής Νίκος, ενώ το σχολείο μας διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρόνια ως το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στον χώρο του σχολείου μας ήταν οι οικονομολόγοι του 4ου ΓΕ.Λ. κ.κ. Θώμογλου Κώστας και Φιλιππάκη Λίνα.


Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος και εύχονται καλή επιτυχία στα παιδιά που θα λάβουν μέρος στον Περιφερειακό γύρο».

Διαβάστε ακόμη

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

2 χρυσά μετάλλια και 1 χάλκινο απέσπασε η Anosis Robotics Academy στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Πασχαλινά έθιμα στο 14ο Δ.Σ. Ρόδου

Επίσκεψη στο «Χαραλάμπειο» από το Γυμνάσιο Παραδεισίου

Workshop στο 2ο Πειραματικό Δ.Σ. Ρόδου

Το Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου υποδέχτηκε Πορτογάλους μαθητές στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus