Η Private Parking Solution διαχειρίζεται και φέτος το κυκλοφοριακό της Λίνδου

Η Private Parking Solution διαχειρίζεται και φέτος το κυκλοφοριακό της Λίνδου

Η Private Parking Solution διαχειρίζεται και φέτος το κυκλοφοριακό της Λίνδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2400 ΦΟΡΕΣ

Για άλλη μια σεζόν, η Private Parking Solution,του Απόστολου Τάμπα, ανέλαβε τα ηνία στη διαχείριση του κυκλοφοριακού ζητήματος στη Λίνδο με σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο των επισκεπτών όσο και των κατοίκων του χωριού.

Αρχικά, έγιναν διαγραμμίσεις και τοποθετήθηκαν κολωνάκια από το προσωπικό της Εταιρείας.

Όπως κάθε χρόνο, οργανώθηκαν οι χώροι στάθμευσης, ενώ παράλληλα μέριμνα λήφθηκε και για το προσωπικό που εργάζεται στη Λίνδο, καθώς καθορίστηκε ξέχωριστός χώρος στάθμευσης για τη δική τους διευκόλυνση.

Ηλεκτροκίνητα αμαξάκια είναι μονίμως διαθέσιμα, με σκοπό να μεταφέρουν τους ντόπιους αλλά και τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του χωριού που παρουσιάζουν κάποιο κινητικό πρόβλημα.

Μάλιστα, στον χώρο στάθμευσης έχει αναρτηθεί τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο τυχόν καθυστερήσεις.

Με σκοπό την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, η Εταιρεία με δικά της έξοδα θα παρέχει δωρεάν στο χωριό τρία ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια, όπως επίσης και τη μεταφορά τους με τα ηλεκτρικά αμαξίδια.

Στο σημείο αυτό, σκόπιμο είναι να τονιστεί πως, οποιαδηποτε αλλαγή πραγματοποιείται, στοχεύει αποκλειστικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπεί στην παρεμπόδιση του έργου κανενός.

Γι’ αυτό τον λόγο, η Εταιρεία ζητά την πλήρη κατανόηση αλλά και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια των οδηγών των ταξί αλλά και των λεωφορείων που εργάζονται καθημερινά στη Λίνδο.

Τέλος, η Εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη για την εμπιστοσύνη του προς εκείνη, όπως επίσης, και τον Βαλάντη Λάμπη, πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ αλλά και τον Παυλακίδη Νίκο, αντιδήμαρχο Λινδίων.

Όπως αναφέρει μάλιστα «Ιδίαιτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να αποδοθούν και στην πρόεδρο της Λίνδου, Χριστιάννα Διάκουλα. Η συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων φορέων θεωρείται υψίστης σημασίας, ώστε να μην πάει "τζάμπα" ο κόπος του Τάμπα!».

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα του αντιδημάρχου Παιδείας Στ. Τσούβαλη για τη λήξη των ενδοσχολικών εξετάσεων

722 διαταγές πληρωμής σε επιχειρήσεις που οφείλουν πάνω από 16 εκατ. ευρώ προχώρησε η ΔΕΥΑΡ

Επίσημη συνάντηση της ΕΣ.ΠΕ.Ε.Ρ. με τον διοικητή 95 ΑΔΤΕ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου - Πρώτος σε σταυρούς ο Παναγιώτης Εγγλέζος

Συμβαίνει τώρα: Τροχαίο ατύχημα στη Ρόδου-Λίνδου

Παράταση 13 μηνών για να απομακρυνθούν τα σκάφη

Καθημερινή επιτήρηση με πυροσβεστικά αεροσκάφη πάνω από τα δάση της Ρόδου

Επί τάπητος τέθηκαν στη Ρόδο τα προβλήματα των επιχειρηματιών