Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», στα πλαίσια πραγματοποίησης των σκοπών και των στόχων του, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, στις 18.30 στο ξενοδοχείο «OPERA HOUSE» στη Σύμη, θα πραγματοποιήσει ιατροκοινωνική εκδήλωση στη μνήμη του Γιάννη Ε. Διακογιάννη.

Α’ Μέρος:
Ομιλητές της εκδήλωσης μας θα είναι δύο αξιόλογοι καθηγητές ιατροί,
• Ο κ. Κρεμαστινός Θ. Δημήτριος, καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, το θέμα της ομιλίας του οποίου θα είναι «Πως θα προφυλάξουμε την καρδιά μας» και
• Ο κ. Γεώργιος Φαρμακίδης, καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας, συντονιστής διευθυντής ΣΤ’ Κλινικής Νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», το θέμα της ομιλίας του οποίου θα είναι «Πρόληψη γυναικολογικού καρκίνου-Εμβόλια».
• Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η συντονίστρια διευθύντρια του Πολυδύναμου Ιατρείου Σύμης κ. Ανδρουτσοπούλου Χαρίκλεια.

Β’ Μέρος:
Ας θυμηθούμε...
Με την κ. Χατζηστρατή Σεβαστή σολίστ πιάνου, που θα απαγγείλει στίχους ποιητών και τον κ. Γεώργιο Ξυλουρά που θα μας ταξιδέψει με την κιθάρα του.

Όποιο μέλος και φίλος του συλλόγου ενδιαφέρεται να παραβρεθεί στην εκδήλωση, για να εξασφαλίσει την διαμονή του, μπορεί να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο «OPERA HOUSE» και την υπεύθυνη κ. Σμαράγδα Μυλωνάκη στα τηλέφωνα 2246072034 και 2246071856 για να κάνει κράτηση, αναφέροντας πως είναι μέλος του συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ». Τιμή προσφοράς δίκλινου δωματίου με πρωινό 40 ευρώ. Όπως κάθε χρόνο, θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε ασθενή.