Ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρόδο

Ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρόδο

Ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 770 ΦΟΡΕΣ

Η πρεσβεία των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες πως Αμερικανός Πρόξενος θα επισκεφθεί τη Ρόδο τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου 2011.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες πως Αμερικανός Πρόξενος θα επισκεφθεί τη Ρόδο τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου 2011, για να παράσχει προξενικές υπηρεσίες στους Αμερικανούς πολίτες που διαμένουν εκεί. Ο Πρόξενος θα δεχθεί αιτήσεις διαβατηρίων, θα προσφέρει περιορισμένες συμβολαιογραφικές υπηρεσίες και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με προξενικά θέματα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του προξένου στη Ρόδου, όλοι οι Αμερικανοί πολίτες που ζουν στα Δωδεκάνησα μπορούν, αν το επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση ανανέωσης. Όσοι έχουν χάσει το παλιό διαβατήριο και δεν προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στο άμεσο μέλλον θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την έκδοση καινούργιου διαβατηρίου. Όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν άμεσα θα πρέπει να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως στην Αθήνα. Αμερικανοί γονείς, των οποίων τα παιδιά έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Προξενική Πράξη Γέννησης (Consular Report of Birth Abroad). Για αιτήσεις και πληροφορίες για την ανανέωση διαβατηρίων και την έκδοση Προξενικής Πράξης Γέννησης (Consular Report of Birth Abroad) παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://athens.usembassy.gov Οι ενδιαφερόμενοι για την παροχή προξενικών υπηρεσιών στη Ρόδο μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία στην Αθήνα για το ακριβές πρόγραμμα, στο 210-720-2494 ή στο 210-720-2464, μεταξύ 13:00 και 16:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Απὸ το Προξενικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας, εξ άλλου, απεστάλη συνοδευτικό διευκρινιστικό fax που προσδιορίζει ότι ο Αμερικανός Πρόξενος έχει κλείσει, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Περδίκη, την αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ για τις δύο ημερομηνίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση, προκειμένου μεταξύ άλλων να δεχθεί αιτήσεις διαβατηρίων, να προσφέρει περιορισμένης μορφής συμβολαιογραφικές υπηρεσίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με προξενικά θέματα.

Διαβάστε ακόμη

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ