Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 651 ΦΟΡΕΣ

Ο ιδιοκτήτης του Leros Bike, Φανούρης Κοντογιωργάκης, μιλά για την ποδηλασία στη Λέρο και τις ευκαιρίες που προσφέρει το νησί για τουρίστες και αγωνιστικές δραστηριότητες.

Το νησί της Λέρου, ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της ποδηλασίας, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Φανούρης Κοντογιωργάκης, ιδιοκτήτης του Leros Bike, εξηγεί στο traveldailynews.gr τις ιδιαιτερότητες του ποδηλατικού τουρισμού στο νησί.

Στη Λέρο, η ποδηλασία ενδείκνυται για όλους, από τους αρχάριους έως τους πιο έμπειρους ποδηλάτες, με τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων που διευκολύνουν την εξερεύνηση του νησιού.

Μια καθημερινή περιπέτεια στη Λέρο περιλαμβάνει εξερευνήσεις των φυσικών ομορφιών, των παραλιών και των γραφικών τοποθεσιών, με στάσεις για φαγητό και ξεκούραση.

Το νησί κατέχει το πιστοποιητικό Bike Friendly, επιβεβαιώνοντας τη φιλοξενία του προς τους ποδηλάτες. Πέρα από τις καθημερινές δραστηριότητες, η Λέρος φιλοξενεί και αγώνες ποδηλασίας, οι οποίοι είναι πλέον πιο εντατικοί και διεθνείς.

Φέτος διοργανώθηκε ένας πανευρωπαϊκός αγώνας ορεινής ποδηλασίας, ενισχύοντας τον τουριστικό κλάδο του νησιού και προσελκύοντας νέους επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές καθάρισαν εθελοντικά την παραλία Σορωνής

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Από 3 Ιουνίου οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές

Διαγωνισμός για τα Γραφεία Πληροφοριών του δήμου Ρόδου

Ευρωεκλογές 2024: «Κλειστά» τα δικαστήρια από 5 έως 12 Ιουνίου

Οι «Γιατροί του Αιγαίου»... πέταξαν για Καστελλόριζο!

Φινλανδοί και τον Νοέμβριο

Πλούσιο το τελευταίο δεκαήμερο σε «χελωνο-ειδήσεις» από Ρόδο και Νίσυρο!

Δ. Μιχαηλίδου: Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για την εύρεση εργασίας σε τουρισμό και εστίαση