Γαστρονομία

Στη Ρόδο ο Λευτέρης Λαζάρου για το πρώτο masterclass της χρονιάς από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef και ambassador της Σχο...

Δράσεις του πρωτογενούς τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020

Στην έγκριση των δράσεων της Περιφέρειας στον Πρωτογενή Τομέα για το 2020, προέβη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου, ...

Με το πιάτο «12 Elements» η Ειρήνη Γιωργουδιού κατέκτησε την Ευρώπη!

Βασίστηκε σε 12 συστατικά από τα νησιά της Δωδεκανήσου
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναφέρει τα εξής: Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος της Γαστρονομίας βρέθηκ...

Η Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού καλύτερη νεαρή Ευρωπαία σεφ για το 2019!

H 24χρονη Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για τον τίτλο της καλύτερης νεαρής Ευρωπαίας σεφ, «European Young Chef 2019»....

Η Περιφέρειά Ν. Αιγαίου στην 7η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 7η  Διεθνή  Έκθεση...

Στη Ρόδο, σήμερα και αύριο, ο ευρωπαϊκός γαστρονομικός διαγωνισμός European Young Chef Award 2019

Η σεφ Ειρήνη Γιωργουδιού με το πιάτο της «12 Elements» θα εκπροσωπήσει την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Η Ρόδος, σήμερα και αύριο θα βρεθεί στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος της Γαστρονομίας, στο πλαίσιο της πολύ σημαντικής διάκρισης της Περιφέρειας Νοτί...

Πρεσβευτής της Ελληνικής γαστρονομίας ο Ροδίτης σεφ Ευριπίδης Γκόγκος

Έναν εξαιρετικά τιμητικό τίτλο έλαβε ο σεφ, εστιάτορας και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου κ. Ευριπίδης Γκόγκος. Ο γνωστός σεφ ψηφίστηκε ως «Πρεσβευτ...

Ο Ροδίτης ζαχαροπλάστης που ταξιδεύει τη Ρόδο μέσω αεροπορικής εταιρείας!

Ο Μιχάλης Π. Μπακίρης, στους μεγάλους εορτασμούς της Aegean Airlines για τα 20 χρόνια της
Κλήθηκε αυτός από την Aegean Airlines, απ’ όλους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, να παρουσιάσει τη δουλειά του στο Gala Dinner για τα 20 χρόνια της αεροπορικής ...

Μιχάλης Στάλας - O Kαλύμνιος σεφ που δημιουργεί στη Ρόδο

Ο Μιχάλης Στάλας είναι ένας νεαρός σεφ από την Κάλυμνο, σεμνός και διακριτικός ως ανθρωπός, πιο τολμηρός στην μαγειρική του και αποτελεί τμήμα της νέας γενιάς ...

Η εκπομπή “Αλάτι της Γης” ταξιδεύει στην Κάσο

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:00 στην ΕΡΤ1, ο Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης» μας ταξιδεύουν στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην ακριτική Κάσ...

Newsletter


Αντίλαλοι