Γαστρονομία

Εγκρίθηκε από την Κομισιόν το “τυρί της πόσιας” της Κω

Το κρασοτύρι της Κω ή “τυρί της πόσιας” είναι από χθες και επίσημα προϊόν γεωγραφικής ένδειξης, καθώς η Κομισιόν ενέκρινε το αίτημα που είχε καταθέσει προ καιρ...

«Ο Παραγωγός»: Ένα πρωτότυπο κρεοπωλείο της Ρόδου που ξεχωρίζει για την ποιότητά του

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και την κάνει με μεράκι, δεν μπορεί παρά να δημιουργεί κάτι αξιοθαύμαστο! Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του κρεοπώλη ...

Xριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ωβέρνη

Όμορφες εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Ωβέρνη, κρατώντας μας παρέα για μια ακόμα χρονιά. ...

Διαγωνισμός μαγειρικής με νηστίσιμα στην Κάλυμνο

Την περασμένη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία μια πρωτότυπη ιδέα της “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ”, δηλαδή ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Μ...

Διαθέσιμο το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλίο συνταγών με βρώσιμα ξενικά είδη

Με στόχο την ενημέρωση του κοινού, αλλά και την προώθηση της κατανάλωσης επιλεγμένων ξενικών ειδών που βρίσκονται στις θάλασσές μας, όπως το λεοντόψαρο (Pteroi...

Τοπική γαστρονομία, οινοτουρισμός και τουριστική εκπαίδευση

Στο επίκεντρο της συνάντησης με το Ελληνοαμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο
Την ανάγκη εκπαίδευσης των στελεχών του τουριστικού κλάδου ανέδειξε ως κεντρικό ζήτημα ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος ...

Νέες πινελιές στο μενού της ψαροταβέρνας “Νέο Μουράγιο”

Η  κουζίνα της ψαροταβέρνας "Νέο Μουράγιο", γνωστή για τους ψαρομεζέδες, τα θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια της, πρόσθεσε νέες "πινελιές" στο μενού της και ...

Όταν η ζαχαροπλαστική γίνεται τέχνη! : Πρωτοποριακό παγκοσμίως σεμινάριο γλυπτών σοκολάτας πραγματοποιήθηκε στην Anko Ρόδου!

Ο διεθνώς βραβευμένος Ρώσος ζαχαροπλάστης Andrey Kanakin ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Anko Ρόδου, στο πλαίσιο ενός ασυναγώνιστου σεμιναρίου μοντέρνα...

Newsletter


Αντίλαλοι