Εξιτήριο πήρε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄

Εξιτήριο πήρε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄

Εξιτήριο πήρε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 478 ΦΟΡΕΣ

Εξιτήριο πήρε το απόγευμα τη Δευτέρας η 86χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ από το νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ΄του Λονδίνου, όπου είχε εισαχθεί την Κυριακή για γαστρεντερίτιδα, στην πρώτη της νοσηλεία εδώ και δέκα χρόνια, μετέδωσε ένας φωτογράφος του Γαλλικ

Εξιτήριο πήρε το απόγευμα τη Δευτέρας η 86χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ από το νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ΄του Λονδίνου, όπου είχε εισαχθεί την Κυριακή για γαστρεντερίτιδα, στην πρώτη της νοσηλεία εδώ και δέκα χρόνια, μετέδωσε ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ντυμένη στα κόκκινα και χαμογελαστή, η βασίλισσα εξήλθε περπατώντας από το νοσοκομείο στις 16:45 (ώρα Ελλάδας), αντάλλαξε χειραψίες με το προσωπικό και κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που την περίμενε έξω από το νοσοκομείο.

Η βασίλισσα που φημίζεται για την σιδηρά υγεία της και την ενεργητικότητα της, εισήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο, "ως προληπτικό μέτρο", λόγω των "συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας" που παρουσίαζε, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Αυτή η ασθένεια υποχρέωσε τη βασίλισσα, η οποία εξακολουθεί να εκτελεί τις εκατοντάδες επίσημες υποχρεώσεις της κάθε χρόνο, και σχεδόν ποτέ δεν έχει χάσει κάποια από αυτές στα εξήντα χρόνια της βασιλείας της, να αναβάλει ή να ακυρώσει τις δημόσιες συναντήσεις της την εβδομάδα αυτή.

Η σημαντικότερη ήταν ένα ταξίδι στη Ρώμη την Τετάρτη και την Πέμπτη με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, μετά από πρόσκληση του Ιταλού προέδρου Τζόρτζιο Ναπολιτάνο. var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης

Δέκα Ροδιακοί αμφορείς του 2ου αι.π.Χ. βρέθηκαν στην αρχαία πόλη Άμος

Ορατή και στην Ελλάδα σπάνια έκλειψη άστρου γίγαντα με αστεροειδή