Βίντεο: Δήλωση του Σάββα Σπυρίδη της Χρυσής Αυγής για τι θα κάνουν αύριο στις εκλογές Δήμου και Περιφέρειας

Βίντεο: Δήλωση του Σάββα Σπυρίδη της Χρυσής Αυγής για τι θα κάνουν αύριο στις εκλογές Δήμου και Περιφέρειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1816 ΦΟΡΕΣ

Είμαστε μόνοι εναντίον όλων, δηλώνει ο Σ. Σπυρίδης

Καμία ψήφο δεν πρόκειται να δώσει η Χρυσή Αυγή σε δήμο ή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στους υποψήφιους που θα αναμετρηθούν αύριο ενόψει του δεύτερου γύρου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού υποψήφιος περιφερειάρχης για το Νότιο Αιγαίο κ. Σάββας Σπυρίδης, με δήλωση που έκανε χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» σημείωσε ότι με εντολή του αρχηγού του κόμματος ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος δεν πρόκειται να στηριχθεί κανένας απολύτως από αυτούς που θα αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο και στην περιοχή μας.

«Είμαστε στρατιώτες και θα εφαρμόσουμε την εντολή που μας δόθηκε – σημείωσε ο κ. Σπυρίδης. Ο ίδιος έκανε την δήλωση αυτή με αφορμή σενάρια που φημολογούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα οποία τους ψηφοφόρους της Ελληνικής Αυγής δόθηκε «γραμμή» να στηρίξουν τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Ελληνική Αυγή στο Νότιο Αιγαίο σημειώνεται συγκεκριμένα:

«Ήδη, από το βράδυ της 18ης Μαΐου 2014 και βλέποντας με γουρλωμένα μάτια τα ποσοστά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια του τοπικού συστήματος, προσπαθούν μέχρι και σήμερα με διάφορα τερτίπια και δόλια μέσα, να εκμαιεύσουν τη στάση μας στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 25 Μαΐου 2014.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε μια και καλή με όλους αυτούς οι οποίοι φανερά μας διώκουν για τις ιδέες μας και εκείνους που είναι κεκρυμμένοι πίσω από ανεξαρτήτους δήθεν συνδυασμούς, και που προσμένουν την ψήφο μας για να συνταχθούν φανερά την επόμενη μέρα με τους διώκτες μας, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η στάση μας ήταν, είναι και θα είναι, ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!
Τα μέλη μας, οι υποστηρικτές μας, όλοι αυτοί που μας ψήφισαν και βρίσκονται κοντά μας, μπορούν να είναι ήσυχοι ότι δεν τους προδώσουμε .
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ!»

Διαβάστε ακόμη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»