Έπεσε σε φρεάτιο όταν υποχώρησε το καπάκι

Έπεσε σε φρεάτιο όταν υποχώρησε το καπάκι

Έπεσε σε φρεάτιο όταν υποχώρησε το καπάκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1467 ΦΟΡΕΣ

Ειδοποίησαν την ΔΕΥΑΡ αλλά ακόμα… περιμένουν

Το φρεάτιο της ΔΕΥΑΡ με τα…. μάτια του είδε χθες το πρωί ένας 27χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος προχωρούσε αμέριμνος στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, όταν το μεταλλικό καπάκι του υπόνομου υποχώρησε και βρέθηκε ξαφνικά ο μισός μέσα στο κενό!

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Νίκα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό μιλώντας στη «Ροδιακή» περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε όταν βρέθηκε ξαφνικά με το ένα πόδι στο κενό.
Από την απότομη αυτή πτώση τραυματίστηκε ο ίδιος και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο της Ρόδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει πως υποχώρησε το μεταλλικό καπάκι και δεν μπορεί να κατανοήσει το γεγονός γιατί ακόμα και μέχρι χθες το μεσημέρι, δεν είχε πάει στο σημείο συνεργείο της ΔΕΥΑΡ για να κλείσει το ανοιχτό φρεάτιο που αποτελεί βεβαίως τεράστιο κίνδυνο για τα μικρά παιδιά και όχι μόνο που κυκλοφορούν στην περιοχή. Τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του επικοινώνησαν συνολικά 3 φορές με τους αρμόδιους της ΔΕΥΑΡ, αλλά προς… έκπληξή τους πληροφόρησαν ότι είναι… Κυριακή και δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης παρέμβασης.

Διαβάστε ακόμη

Προφυλακίστηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου μετά την απολογία του

Προσφορές στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

Στην Πάτμο ο Γιώργος Νικητιάδης για την Ακολουθία του Νιπτήρος

Μ. Χατζηάμαλλος: Απαιτείται διάλογος και μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία

Στις «εσχατιές» του ανατολικού Αιγαίου ο Δένδιας: Πρωτομαγιά στα ακριτικά φυλάκια σε Φαρμακονήσι και Καλόλιμνο

Δράση προσφοράς και επίσκεψη καταρτιζομένων στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την παραχώρηση στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου των δύο διαμερισμάτων στην Αθήνα

Επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου προς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου