Κυκλοφορούν πλαστά 5ευρα!

Κυκλοφορούν πλαστά 5ευρα!

Κυκλοφορούν πλαστά 5ευρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1400 ΦΟΡΕΣ

Συνελήφθη 30χρονος Συμιακός που είχε 7 στην κατοχή του

Με πλαστά χαρτονομίσματα των πέντε ευρώ εντοπίστηκε 30χρονος στην Σύμη και συνελήφθη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 30χρονος βρισκόταν στο νησί προκειμένου να πουλήσει σφουγγάρια. Ωστόσο όταν ένας πελάτης έκανε τις αγορές του και τον πλήρωσε, ο 30χρονος φέρεται να έδωσε ρέστα και μεταξύ των χρημάτων ήταν και δύο χαρτονομίσματα των 5 ευρώ το καθένα τα οποία ήταν πλαστά.

Σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει συνολικά επτά πλαστά χαρτονομίσματα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και χθες προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Αντεισαγγελέα ο οποίος και του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Πάντως οι έρευνες των διωκτικών αρχών της περιοχής μας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν και άλλα 4 χαρτονομίσματα των 5 ευρώ σε αντίστοιχο αριθμό ατόμων στο νησί μας, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συσχετισμός και με άλλες περιπτώσεις που είχαν καταγγελθεί το προηγούμενο διάστημα για πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ.
Τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.

Διαβάστε ακόμη

Για αποπλάνηση κοριτσιού θα δικαστεί 44χρονος στο Εφετείο

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών

Σύλληψη 38χρονου στην Κάλυμνο

Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου

Να επιστρέψει σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ ζητά 61χρονος

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο