Μπύρες από... χρυσάφι σερβίρουν στο νησί μας

Μπύρες από... χρυσάφι σερβίρουν στο νησί μας

Μπύρες από... χρυσάφι σερβίρουν στο νησί μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5778 ΦΟΡΕΣ

Μυαλό δεν βάζουν τα αρπακτικά της αγοράς

Ξεκίνησαν τα κρούσματα αισχροκέρδειας στο νησί της Ρόδου με την κορύφωση της τουριστικής μας σεζόν.
Όπως κατήγγειλε γνωστός διευθυντής ξενοδοχειακού συγκροτήματος του νησιού μας, δύο μπύρες του λίτρου και μία μπύρα σε μπουκάλι, χρεώθηκαν σε κατάστημα της Παλιάς Πόλης έναντι των 26 ευρώ!

Το γεγονός, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις κι έχει προκαλέσει για ακόμα μια φορά την έντονη δυσφορία των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του νησιού μας που αγωνίζονται έντιμα να λειτουργήσουν σωστά τις επιχειρήσεις τους, καθώς τέτοιου είδους μεμονωμένα περιστατικά, προκαλούν σε κάθε περίπτωση μεγάλη "ζημιά" στο σύνολο του τουριστικού οικοδομήματος του νησιoύ μας.


Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, εκφράζονται φόβοι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση, θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και στην Βρετανική αγορά, καθώς ένας από την παρέα των τριών ατόμων που "χαρατσώθηκε"¨ είναι εξειδικευμένος φωτογράφος μεγάλου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης, ο οποίος διακινεί εκατομμύρια τουριστών προς τη χώρα μας!

Ο ίδιος, παντρεύτηκε μάλιστα πρόσφατα, είναι λάτρης της Ρόδου και ήρθε μαζί με συγγενείς του να περάσει ολιγοήμερες διακοπές.

Η νέα περίπτωση, πάντως δεν έχει να κάνει μόνο με το αστρονομικό ποσό που χρεώθηκαν οι τρεις μπύρες, αλλά με την μεθόδευση που ακολουθήθηκε από τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Όλα τα στοιχεία, με το όνομα και την διεύθυνση του καταστήματος, αλλά και τα στοιχεία των τουριστών, βρίσκονται στη διάθεση των όποιων αρμοδίων αρχών ή φορέων του νησιού μας.


Διαβάστε τι ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο συμπατριώτης μας κ. Φιλήμoνας Ρούσος, διευθυντής ξενοδοχειακού συγκροτήματος για το περιστατικό αυτό:


Παλιά Πόλη 2014!

Τρεις Άγγλοι τουρίστες έκαναν το λάθος να καθίσουν σε καφετέρια στην πλατεία Εβραίων μαρτύρων για να πιούν μια μπύρα! Ενώ παρήγγειλαν 2 μικρές από βαρέλι, και μια κορώνα, τους έφεραν 2 του λίτρου και την κορώνα! Χωρίς αντίρρηση οι άνθρωποι τις ήπιαν και ζήτησαν το λογαριασμό!
Τους ήρθε λίγο βαριά η μπύρα γιατί αυτό είναι καθαρή ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ!
Η κορώνα έχει αγορά 1,20 με 1,60 (ανάλογα τον προμηθευτή) και το κόστος της βαρελίσιας δεν ξεπερνά τα 0,70 με 0,80 λεπτά!
Αν λοιπόν ήμασταν ΣΟΒΑΡΟΙ θα βάζαμε ένα λογικό κέρδος και όλα θα ήταν καλά! Θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί και πιο κοντά στην πραγματικότητα!
Επειδή όμως ΔΕΝ είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ, και θέλουμε να τα ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ, μας φταίνε οι ξενοδόχοι με το All Inclusive και η κρίση και ο γείτονας και ο προμηθευτής και η κυβέρνηση και το κράτος και και και και !!!

Ψιτ, Συνάδελφε...... Ο ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ και Η ΞΕΡΗ ΣΟΥ Η ΚΕΦΑΛΑ!!
Εσύ που φωνάζεις και ωρύεσαι, εσύ που κατακεραυνώνεις τον καθένα που σου λέει τα στραβά σου, ξεστραβώσου και βάλε μυαλό γιατί ξεφτιλίζεις και μας τους υπόλοιπους!!

Άντε γιατί τα πήρα πρωί πρωί με τον κάθε καραγκιόζη!!


Διαβάστε ακόμη

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι