Τον χτύπησε, τον έπνιξε και μετά του έβαλε φωτιά!

Τον χτύπησε, τον έπνιξε και μετά του έβαλε φωτιά!

Τον χτύπησε, τον έπνιξε και μετά του έβαλε φωτιά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7059 ΦΟΡΕΣ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Μπρούνο

Τον 35χρονο συμπατριώτη της «δείχνει» η Βουλγάρα, ως το δράστη της δολοφονίας του 64χρονου Ηλία Φανούρη και του εμπρησμού στο σπίτι της οδού Πεισάνδρου 10 στην Παλιά Πόλη!

Την ίδια ώρα ο 35χρονος Βούλγαρος αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται πως το μοιραίο βράδυ της 12ης Ιουνίου έκαναν μία «απλή επίσκεψη» στο σπίτι του Μπρούνο, με τον οποίο μάλιστα έφυγαν και μαζί καθώς «κάποιοι – όπως είπε- του τηλεφώνησαν»! Αυτά φέρονται να δήλωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου όπου βρέθηκαν χθες οι δύο κατηγορούμενοι όπου και τους γνωστοποιήθηκαν οι ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος που έχουν ασκηθεί σε βάρος τους.

Όπως είναι γνωστό, ο 35χρονος Βούλγαρος και η 37χρονη συμπατριώτισσά του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και εμπρησμό από κοινού και θα απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα στην ανακρίτρια Ρόδου. Μία απολογία η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δύο κατηγορούμενοι θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει αναφορικά με το τι συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ στο μικρό σπίτι της οδού Πεισάνδρου 10 στην Παλιά Πόλη.

«Τον χτύπησε, τον έπνιξε και μετά του έβαλε φωτιά»
Κάποιες απαντήσεις πάντως φέρεται, να έδωσε χθες η 37χρονη Βουλγάρα ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή παραδέχτηκε ότι πήγαν στο σπίτι του 64χρονου και εκεί υπήρξε διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών και τότε ο 35χρονος χτύπησε τον Ηλία Φανούρη στα γεννητικά όργανα αλλά και στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω! Η αλλοδαπή φέρεται να ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να σταματήσει τον 35χρονο Βούλγαρο, όμως εκείνος την χτύπησε και της είπε να βγει έξω από το δωμάτιο. Παράλληλα μετακίνησε το σώμα του άτυχου 64χρονου και το έβαλε επάνω στο κρεβάτι και στη συνέχεια άναψε τη φωτιά με αποτέλεσμα το σπίτι σε λίγα λεπτά να τυλιχθεί στις φλόγες!
Η ίδια φέρεται να είπε ότι φεύγοντας πήραν μαζί τους χρήματα και χρυσά κοσμήματα που είχε ο Ηλίας Φανούρης στο σπίτι του, τα οποία και πέταξαν σε σημείο που δεν γνωρίζει. Την επόμενη μέρα έφυγαν εσπευσμένα από το νησί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα όσα φέρεται να δήλωσε η 37χρονη ταυτίζονται με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές και τα οποία «ενοχοποιούν» τους κατηγορουμένους. Παράλληλα και ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του αναφέρει τραύμα στην περιοχή του εντέρου για τον 64χρονο. Πάντως από την πλευρά του ο 35χρονος Βούλγαρος αρνείται ότι έχει την παραμικρή ανάμιξη στην υπόθεση.

Ειδικότερα, χθες ενώπιον της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή, δήλωσε πως πράγματι την Πέμπτη 12 Ιουνίου επισκέφθηκαν μαζί με την συμπατριώτισσά του, τον 64χρονο περίπου στις 9 το βράδυ στο σπίτι του, καθώς διατηρούσαν μαζί του φιλικές σχέσεις. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι αντάλλαξαν και δώρα μεταξύ τους ενώ έφυγαν από εκεί περίπου στις 10.30, προσθέτοντας ότι μαζί τους έφυγε και ο 64χρονος ο οποίος προηγουμένως είχε λάβει κάποιο τηλεφώνημα.

Ο Βούλγαρος δηλώνει άγνοια για τα όσα ακολούθησαν, δεν έδωσε όμως επαρκείς απαντήσεις για την βιαστική αναχώρηση τους από το νησί μας και βέβαια αρνήθηκε ότι διέπραξε το όποιο ποινικό αδίκημα. Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία αλλά και οι μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές δείχνουν να «διαψεύδουν» τους ισχυρισμούς του, ενώ και οι δύο αλλοδαποί θα κληθούν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις και εξηγήσεις όταν θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα.
Μέχρι τότε και οι δύο κρατούνται.

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή ανοίγει τις πόρτες της η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Μεσαιωνική Πόλη

Με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά

Χρ. Καραγιάννη: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»

Αν. Σπανός: Διχαστική ρητορική και αντιδημοκρατική αντίληψη και συμπεριφορά από τη δημοτική αρχή

Τα Λαζαράκια της Κρεμαστής έψαλαν τα κάλαντα! (βίντεο)

Στη Ρόδο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος για επίσκεψη στο τοπικό υποκατάστημα

Έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης οποιασδήποτε χρήσης πυρός

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας