Αρκετοί επώνυμοι και φέτος στη Σύμη

Αρκετοί επώνυμοι και φέτος στη Σύμη

Αρκετοί επώνυμοι και φέτος στη Σύμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2430 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ακόμη στις αρχές του, όμως η Σύμη έχει ήδη αρχίσει να φιλοξενεί «ονόματα» από το χώρο, της πολιτικής, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων κ.α.

Το πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου γίνεται κάθε χρόνο «πόλος έλξης» αρκετών επωνύμων, οι οποίοι το επιλέγουν για να περάσουν μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα στις 3 Ιουλίου το νησί θα επισκεφθούν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και ο πρόεδρος της Κύπρου κ. Νίκος Αναστασιάδης στο πλαίσιο κρουαζιέρας. Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 και 7 Ιουλίου στην Σύμη θα βρεθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος για παραθερισμό.

Ο Γιαννακόπουλος και το τάμα
Αλλά και πριν μερικές ημέρες στο νησί έκανε τις διακοπές του ο γνωστός ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος ο οποίος κατέπλευσε με το κότερό του. Μάλιστα σύμφωνα πληροφορίες, πριν λίγο καιρό ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε βρει στον Πειραιά ένα μπουκάλι που περιείχε τάμα στον Πανορμίτη της Σύμης, το πήρε μαζί του και το μετέφερε στο Μοναστήρι τις ημέρες που βρίσκονταν στο νησί!

Τέλος βάσει των ίδιων πληροφοριών στο νησί πέρασε τις διακοπές του και ο γνωστός επιχειρηματίας με τις τσίχλες «wrinkles» ο οποίος μάλιστα όχι μόνο λάτρεψε τη Σύμη αλλά φρόντισε να προμηθευτεί δώρα και αναμνηστικά καθώς και έναν υπέροχο πίνακα από δέρμα διαστάσεων περίπου τριών μέτρων με τον οποίο θα διακοσμήσει το σπίτι του στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο