Θέλουν να κόψουν τα «φτερά» της Πολεμικής Αεροπορίας στο Καστελόριζο

Θέλουν να κόψουν τα «φτερά» της Πολεμικής Αεροπορίας στο Καστελόριζο

Θέλουν να κόψουν τα «φτερά» της Πολεμικής Αεροπορίας στο Καστελόριζο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 881 ΦΟΡΕΣ

Ιστοσελίδα προσκολλημένη στις αντιλήψεις της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε ένα από τα πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση

Τα ίδια ώρα που τα “φτερά” της ΠΑ ήταν πάνω από το Καστελόριζο, στην Αθήνα ιστοσελίδα προσκολλημένη στις αντιλήψεις και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής, επιχειρούσε ένα από τα πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση στις ΕΔ,γράφοντας για αναποτελεσματική αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.

Στο Καστελόριζο όπου βρισκόταν ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος υπήρξε συγκίνηση τη στιγμή της παράδοσης και παρασημοφόρησης της πολεμικής σημαίας της ΔΑΝ Μεγίστης, όταν την ίδια ώρα ζεύγος F-16 πραγματοποίησε τρεις διελεύσεις πάνω από το Καστελόριζο και οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι του νησιού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ήταν περίπου την ίδια ώρα που οι Τούρκοι έκαναν υπέρπτηση και πλήθος παραβιάσεων στο Αιγαίο, βρίσκοντας απέναντί τους, την ελληνική ΠΑ.
Στο βωμό σκοπιμοτήτων γράφτηκε ότι τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που έκαναν την υπέρπτηση δεν αναχαιτίστηκαν κάτι που το ΓΕΕΘΑ διαψεύδει κατηγορηματικά:.

“Το ΓΕΕΘΑ σε απάντηση δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο περί δήθεν μη αναχαίτισης-αναγνώρισης τουρκικού σχηματισμού αφών ο οποίος εισήλθε παραβατικά εντός του FIR Αθηνών την 9η Ιουλίου και ο οποίος πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν Ν. Ανθρωποφάγοι, ανακοινώνει ότι με επίσημη ανακοίνωση τύπου η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα αμέσως μετά το συμβάν, είχε ενημερώσει μεταξύ άλλων και το σύνολο των διαπιστευμένων δημοσιογραφών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ότι: ´´το σύνολο των αεροσκαφών του σχηματισμού αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική´´ γεγονός το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα και την πάγια πρακτική των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα τα οποία απέκρυψαν την συγκεκριμένη παράγραφο της ενημέρωσης τύπου και παραποίησαν το συγκεκριμένο περιστατικό είναι απολύτως ανακριβή”.

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Διαβάστε ακόμη

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες

Το 8ο BEYOND BORDERS ταξιδεύει στην Αθήνα!

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

«Τουρκικό» βάφτισε το Καστελλόριζο η Sun και το έκανε… ελληνικό μετά τις αντιδράσεις

Πανταζής Χούλης: Ο Έλληνας που έφτιαξε το Μουσείo των γρίφων στο Καστελλόριζο

Διορισμός αντιδημάρχων στον δήμο Μεγίστης