Δεν επιστρέφει η Μίκα

Δεν επιστρέφει η Μίκα

Δεν επιστρέφει η Μίκα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΙΓΑΙΟ TV, στην εκπομπή @ρένα με την Ρένα Βενιανάκη η ανεξάρτητη βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη για την παραπέρα στάση της στην κεντρική πολιτική σκηνή. Από τα όσα είπε η κ. Ιατρίδη διεφάνη ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στη σημερινή Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Σαμαρά και με εμμονή στις μνημονιακές πολιτικές που έχουν ισοπεδώσει τους Έλληνες.

Εμφανίστηκε μάλιστα έτοιμη στην εκλογή για Πρόεδρο Δημοκρατίας, να καταψηφίσει και αν χρειαστεί με την ψήφο της να ρίξει την συγκυβέρνηση. Να γυρίσω στη Νέα Δημοκρατία γιατί; Να υπερασπιστώ τί, τα μνημόνια και τις πολιτικές που εξαθλιώνουν τους πολίτες;

Δεν έφυγα από τον Καμμένο για να γίνω δεκανίκι κανενός Σαμαρά. Να σας το πω πιο καθαρά. Αν εξαρτάται από την δική μου ψήφο να πέσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, θα το πράξω.

Πρέπει να σταματήσει αυτή η καταστροφική πολιτική”. Και συνέχισε στέλνοντας μήνυμα προς τον Γιάννη Παππα να πάψει να χρησιμοποιεί το όνομά της: “Ο κ. Παππάς προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την δική μου κατάσταση και εμφανίζεται να ομιλεί εκ μέρους του κ. Σαμαρά. Να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομά μου, υπάρχει και αξιοπρέπεια”.

Διαβάστε ακόμη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»