H ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας

H ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας

H ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 521 ΦΟΡΕΣ

Με λαμπρότητα θα εορταστεί και φέτος και στην περιοχή μας η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, ενώ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία για τα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Όπως είναι γνωστό, η 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, από την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 10 το πρωί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Ρόδου.
Μετά την Δοξολογία θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα και από την Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου περί ώρα 09.00, στην πόλη της Κω.

Επίσης, στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιείται από 14 έως 22.10.2014, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού, για την Τράπεζα αίματος του Σώματος και για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας στην Κάλυμνο και τη Λέρο

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...