Ξεκίνησε η διαδικασία για τους διευθυντές στο δήμο Ρόδου

Ξεκίνησε η διαδικασία για τους διευθυντές στο δήμο Ρόδου

Ξεκίνησε η διαδικασία για τους διευθυντές στο δήμο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 886 ΦΟΡΕΣ

Καθώς και για το νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

Ξεκίνησε η προκαταρκτική διαδικασία για τους υποψήφιους Διευθυντές του Δήμου καθώς και για το νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) που έχει σκοπό η καινούργια Δημοτική Αρχή να θέσει σε εφαρμογή, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Διοικητικών κ. Σάββα Διακοσταματίου.

Καταρχήν, όπως ενημέρωσε χθες ο ίδιος, αυτό το διάστημα, δύο φορές την εβδομάδα επισκέπτεται τις δημοτικές κοινότητες για να διαπιστώσει ιδίοις όμασι πως έχει η κατάσταση, να συζητήσει με τους υπαλλήλους και, βέβαια, με τους Προέδρους των δημοτικών και των τοπικών κοινοτήτων.

Μέχρι τώρα έχει επισκεφθεί την Ιαλυσό, τον Αρχάγγελο, τη Λάρδο, τη Λίνδο, την Κάλαθο και τ’ Αφάντου. Την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να επισκεφθεί τη δυτική πλευρά και θα ακολουθήσουν οι υπηρεσίες στη Ρόδο.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος έχει ξεκινήσει και συνεντεύξεις των κριθέντων από το υπηρεσιακό συμβούλιο υποψήφιων διευθυντών των 19 Διευθύνσεων του Δήμου.

Οι συζητήσεις που κάνουν περιστρέφονται και γύρω από τον ΟΕΥ ο οποίος θα αλλάξει αλλά όλα αυτά, όπως είπε, θα πάρουν κάποιο χρόνο. Μέχρι τέλος του μήνα, πάντως, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί από τον ίδιο.

Κλείνοντας, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βρουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στις απόψεις των στελεχών του Δήμου και σ’ εκείνες της Δημοτικής Αρχής και είπε:«Γιατί, πάνω απ’ όλα αυτή τη φορά θα πρέπει να επικρατήσει το συμφέρον του πολίτη και η εξυπηρέτησή του».

Σχετικά με τις στρεβλώσεις του ΟΕΥ, ο κ. Διακοσταματίου θεωρεί ότι το μοντέλο πρέπει να αλλάξει στη λογική του να πάμε σε μία πραγματική αποκέντρωση καθώς είχαμε μία συγκέντρωση υπηρεσιών στο «κυβερνείο».

Διαβάστε ακόμη

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας