Nέα λεηλασία στην ΕΡΑ Ρόδου!

Nέα λεηλασία στην ΕΡΑ Ρόδου!

Nέα λεηλασία στην ΕΡΑ Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 995 ΦΟΡΕΣ

Aπό “άγνωστους” δράστες που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές

Νέα "επιχείρηση" λεηλασίας πραγματοποιήθηκε από άγνωστους δράστες σε βάρος των εγκαταστάσεων της ΕΡΑ Ρόδου με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν αντικείμενα σιδήρου και χαλκού μεγάλης αξίας, ενώ και αυτή τη φορά προκλήθηκαν ζημιές!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι άγνωστοι δράστες "χτύπησαν" χθες τα ξημερώματα οπότε και μπήκαν στο κτίριο της ΕΡΑ Ρόδου επί της Ρόδου - Καλλιθέας.
Εκεί αφαίρεσαν οτιδήποτε ήταν από σίδηρο ή χαλκό το οποίο και πήραν μαζί τους! Το περιστατικό κατήγγειλαν οι πρώην εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ ήδη για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σημειώνεται πως και στις 30 Δεκεμβρίου άγνωστοι δράστες,διέρρηξαν, έκλεψαν και προκάλεσαν σοβαρές φθορές στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες παραβίασαν τις πόρτες του οικίσκου και αφαίρεσαν ό,τι χάλκινο υπήρχε μέσα και περιμετρικά, σε οποιαδήποτε μορφή όπως χάλκινα πηνία, την χάλκινη εσωτερική θωράκιση, καλώδια και εργαλεία. Κατέστρεψαν και έσπασαν ό,τι δεν τους ήταν χρήσιμο. Όλο το υλικό που αφαιρέθηκε και καταστράφηκε ήταν υψηλής τεχνολογίας και τεράστιου οικονομικού κόστους καθιστώντας αδύνατη πλέον, την εκπομπή στα μεσαία κύματα.

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή ανοίγει τις πόρτες της η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Μεσαιωνική Πόλη

Με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά

Χρ. Καραγιάννη: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»

Αν. Σπανός: Διχαστική ρητορική και αντιδημοκρατική αντίληψη και συμπεριφορά από τη δημοτική αρχή

Τα Λαζαράκια της Κρεμαστής έψαλαν τα κάλαντα! (βίντεο)

Στη Ρόδο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος για επίσκεψη στο τοπικό υποκατάστημα

Έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης οποιασδήποτε χρήσης πυρός

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας