Τα τζάκια πρέπει να σπάσουν

Τα τζάκια πρέπει να σπάσουν

Τα τζάκια πρέπει να σπάσουν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 923 ΦΟΡΕΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος «Τελεία» Φ. Καστρουνής καταθέτει τις απόψεις του

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά εξηγεί ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος “Τελεία” κ. Φώτης Καστρουνής.

Στη συνέντευξή του εξηγεί τόσο τις προσωπικές του θέσεις, όσο και τις απόψεις του κόμματος “Τελεία” πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Απ. Γκλέτσος.

Αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
Κύριε Καστρουνή είναι κοινά παραδεκτό πως η πολιτική ζωή έχει απαξιωθεί στον μέγιστο βαθμό στις μέρες μας, τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ασχοληθείτε με τα κοινά, ειδικότερα σε μια τέτοια περίοδο;
Αναντίρρητα συμφωνώ με την διατύπωση στο σκέλος της πολιτικής απαξίωσης που προαναφέρατε. Θεώρησα αναγκαιότητα την απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά, διότι δεν μπορώ να μένω αμέτοχος την στιγμή που η πατρίδα και ο λαός μας χειραγωγείται και καταδικάζεται απο πολιτικούς νενέκους πάσης φύσεως, όλα αυτά τα χρόνια, δια τον λόγο αυτό και επέλεξα το εκλαϊκευμένο πολιτικό σύνθημα «Σπάστε τα τζάκια»,που υπονοεί και στέλνει το μήνυμα στους πολίτες να παύσουν επιτέλους να ψηφίζουν δήθεν διάσημα ονόματα και μεγάλα κόμματα.

Η ΤΕΛΕΙΑ το κόμμα που πολιτεύεσαι μπορεί να δώσει λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες; Όπως την ανεργία, την υγεία, την δικαιοσύνη, την μάστιγα των ναρκωτικών, την λαθρομετανάστευση, τέλος, ποια είναι η θέση του κόμματος σας για την παιδεία;
1) η ανεργία
Είναι γεγονός πως τα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία μας είναι πολλά,εμείς απ΄την ΤΕΛΕΙΑ έχουμε λύσεις για όλα τα προβλήματα της χώρας, πλήρη εφαρμόσιμα και εφικτά! Στο θέμα της ανεργίας λέμε ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και προώθηση του, με βάση την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων που παράγουμε.

Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφέραμε οτι 40 + δις ευρώ μεταναστεύουν ετησίως για αγορές νωπών και κατεψυγμένων τροφίμων που θα μπορούσαν πολύ κάλλιστα να παραχθούν απο Έλληνες γεωργούς, επιπροσθέτως με επιδοτούμενα προγράμματα νέων γεωργών και κτηνοτρόφων που θα επιλέξουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Δεν πρέπει να λησμονούμε επίσης την τεράστια δύναμη του τουριστικού προϊόντος μας και την δεδομένη ασύγκριτη πολιτισμικά παρακαταθήκη που μας άφησαν οι πρόγονοι μας. Εκείνο που προέχει στον τομέα αυτό είναι η ανοικοδόμηση και ανάδειξη των μνημείων με ανασκαφές νέων αρχαιολογικών χώρων αλλά και υφιστάμενων σε όλη την χώρα δημιουργώντας πάλι χιλιάδες θέσεις εργασίας για νέους που θέλουν να απασχοληθούν με το αντικείμενο.

Η φορολογία δεν αφήνει περιθώρια σε ξένους επενδυτές. Η πρότασή μας είναι: Όσοι ξένοι επενδυτές επιλέξουν την χώρα μας για επένδυση για όσο διάστημα δραστηριοποιούνται δεν θα πληρώνουν φόρους παρά μόνο τον ΦΠΑ. Θα πληρώνουν όμως φόρο για τα χρήματα που θα βγάζουν από την Ελλάδα. Αυτό για την Ελλάδα σημαίνει ανάπτυξη, εισροή εσόδων και κυρίως απορρόφηση ανέργων.

Η υγεία
Για το τεράστιο πρόβλημα που βιώνουν οι συμπολίτες μας στο θέμα της υγείας έχουμε την λύση. Ακριβέστερα λέμε ξεκάθαρα πως κάθε πολίτης της χώρας θα έπρεπε να έχει την δωρεάν πρόσβαση υγείας, όμως το ‘πρέπει’ απέχει πολύ απο τη σημερινή πραγματικότητα,
Ο κύριος Γκλέτσος πριν μερικές μέρες εξήγγειλε σε συνέντευξη του ότι δεν θα υπάρχει Έλληνας πολίτης χωρίς δικαίωμα σε δωρεάν περίθαλψη.

Είτε είναι εγγεγραμμένοι και οικονομικά ενήμεροι σε κάποιο ταμείο είτε όχι. Είναι άδικο, για παραδειγμα οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ να χρεώνονται κανονικά και αν δεν είναι ενήμεροι να μην έχουν ιατροφαρμακευτική πρόσβαση. Τουλάχιστον αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο σε ένα κράτος πρόνοιας. Εμείς δεσμευόμαστε πως για τους μη έχοντες η πρόσβαση στην υγεία θα είναι εντελώς δωρεάν, και εν συνεχεία σχεδιάζουμε ένα δίκαιο εθνικό πρόγραμμα υγείας για όλους τους Έλληνες.

Η παιδεία
Στο θέμα της παιδείας είμαστε οι μόνοι που υποστηρίζουμε την επαναφορά της κλασικής παιδείας απο τον θησαυρό-παρακαταθήκη γνώσεων, ηθών κα εθίμων που μας δώρισαν οι πρόγονοι μας. Με αφετηρία αυτή, προσβλέπουμε στην αναβάθμιση των γνώσεων στις μέλλουσες γενεές Ελλήνων, με αποτέλεσμα την αναγέννηση του Έλληνα πολίτη και όχι υπηκόου Έλληνα.

Ναρκωτικά
Εμείς για την μάστιγα των ναρκωτικών που ταλανίζει την κοινωνία μας λέμε, παραδειγματική τιμωρία για τους εμπόρους ναρκωτικών, και φτάνουμε στην μέγιστη των ποινών για εμπόρους που δεν συμμορφώνονται και σκορπούν τον θάνατο στα παιδιά μας.

Παράνομοι μετανάστες
Φύλαξη των συνόρων με νέα τεχνικά μέσα, ποιο συγκεκριμένα, λόγω ότι η χώρα περιτριγυρίζετε με τεράστια ακτογραμμή, το ψωμοτύρι των υπευθύνων αρμοδίων είναι "πως να φυλάξεις την ακτογραμμή του Αιγαίου".

Προς απάντηση όλων αυτών λέμε και ενημερώνουμε πως υπάρχουν τεχνικά μέσα, όπως σημαδούρες παρακολούθησης με αισθητήρες και ραντάρ. Επίσης με την διεθνή οικονομική υποστήριξη των πληγέντων χωρών απο όπου έρχονται, μπορούμε να αναχαιτίσουμε την αθρόα έλευση παρανόμων μεταναστών. Τέλος την αξιοπρεπή επαναπροώθηση στις χώρες τους με κίνητρα.

Η δικαιοσύνη
Η δικαιοσύνη στην χώρα μας αιμορραγεί,μπορούμε να την γιατρέψουμε,γιατί έχουμε θέληση και όρεξη να το κάνουμε, περισσότερα για το θέμα μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα του κόμματος μας, διότι δεν γνωρίζω επι του θέματος αρκετά.

Κύριε Καστρουνή πείτε μας δυο λόγια για τον εαυτό σας.
Είμαι 46 ετών γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ρόδο απασχολήθηκα αρκετά χρόνια με τις οικοδομές, τώρα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, επιπροσθέτως ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μελισσοκομία,είμαι μέλος σε διάφορες εθελοντικές οργανώσεις και συλλόγους, νυμφευμένος με δύο παιδιά.

Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλα τα Δωδεκάνησα μέσω της συνέντευξης που θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα σας και ευχαριστώ γι’ αυτό είναι ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ-ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟΥΣ.

Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών