Νεκρή έπεσε μια ακόμα ελαφίνα σε τροχαίο ατύχημα

Νεκρή έπεσε μια ακόμα ελαφίνα σε τροχαίο ατύχημα

Νεκρή έπεσε μια ακόμα ελαφίνα σε τροχαίο ατύχημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1664 ΦΟΡΕΣ

Στην περιοχή του Αγίου Σουλά

Χτυπημένη από αυτοκίνητο ξεψύχησε απόψε λίγο πριν μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Σουλά, μια ακόμα ελαφίνα, που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, εγκατέλειψε χτυπημένο και αβοήθητο το ελάφι στο δρόμο και έφυγε. Διερχόμενο αυτοκίνητο είδε όμως την ελαφίνα, στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε και αφού διαπίστωσε ότι ήταν νεκρό ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το περιστατικό, κατά τραγική σύμπτωση, σημειώθηκε στον δρόμο από τον Άγιο Σουλά προς Διμυλιά, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από το σημείο που το δασαρχείο έχει τοποθετήσει το ειδικό σήμα που προειδοποιεί τους οδηγούς για ενδεχόμενο πέρασμα ελαφιών.

Την τελευταία διετία, πάνω από 20 ελάφια έχουν βρει τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τους δρόμους της Ρόδου, ειδικά κοντά στις δασικές περιοχές όπου υπάρχουν περάσματα.

φώτο αρχείου

Διαβάστε ακόμη

Συμβαίνει τώρα: Τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο- Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"