Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης από τις Καλυθιές

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία  της 32χρονης από τις Καλυθιές

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης από τις Καλυθιές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 12090 ΦΟΡΕΣ

Ένας ακόμα άδικος θάνατος που σημάδεψε την κοινωνία μας

Προβληματισμένη και σαστισμένη η τοπική μας κοινωνία, παρακολουθεί τον βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο, με θύμα αυτή τη φορά, μια ακόμα οδηγό 32 μόλις ετών η οποία έχασε τη ζωή της την Καθαρή Δευτέρα.

Πρόκειται για την Φωτεινή Κουφομανώλη του Νικολάου, κάτοικο Καλυθιών, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έχασε τον έλεγχο του ιχ αυτοκίνητου που οδηγούσε (επί τις Ρόδου – Καλλιθέας) και κατευθύνονταν από τη Ρόδο για το Φαληράκι, βγήκε εκτός του δρόμου, χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έπεσε μέσα στην κοίτη του ποταμού.

Η βουτιά θανάτου από ύψος 5 περίπου μέτρων που έκανε το αυτοκίνητο, ήταν μοιραία με αποτέλεσμα η 32χρονη να βρει τραγικό θάνατο. Το αυτοκίνητο, προσγειώθηκε ανάποδα μέσα στα λασπόνερα του ποταμιού, ενώ δεν μπορούσε να γίνει εύκολα αντιληπτό από τα διερχόμενα οχήματα. Οι συγγενείς της 32χρονης οδηγού, ξεκίνησαν να την αναζητούν μετά το μεσημέρι καθώς είχε αρκετές ώρες να δώσει σημεία ζωής.

Επιχείρηση από Πυροσβέστες και διασώστες
Αμέσως μόλις εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, ξεκίνησε άμεση επιχείρηση διάσωσης από τους πυροσβέστες, οι οποίοι με προσεκτικούς χειρισμούς κατάφεραν να βγάλουν τα αυτοκίνητο στην όχθη, ρυμουλκώντας το συρματόσχοινο από το ειδικό όχημα της Πυροσβεστικής ενώ στη συνέχεια απεγκλώβισαν και παρέδωσαν στους διασώστες του ΕΚΑΒ την άτυχη οδηγό. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε τα επόμενα λεπτά, οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της. Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά πως ακριβώς έγινε το κακό. Οι αρμόδιοι της Τροχαίας Ρόδου εξετάζουν με πολύ προσοχή όλα τα δεδομένα που έχουν στην διάθεσή τους για να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα.

Η κηδεία της 32χρονης Φωτεινής, έγινε μέσα σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Φαληρακίου παρουσία εκατοντάδων συγγενών, φίλων και γνωστών. Η ίδια ήταν εξαιρετικά αγαπητή στην τοπική κοινωνία που ζούσε και όλοι κάνουν λόγο για μία κοπέλα η οποία ήταν υπόδειγμα ήθους και γνώσεων.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!