Στα κρατητήρια τέσσερα άτομα για παραβάσεις σε καταστήματα

Στα κρατητήρια τέσσερα άτομα για παραβάσεις σε καταστήματα

Στα κρατητήρια τέσσερα άτομα για παραβάσεις σε καταστήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Τέσσερις συλλήψεις για παραβάσεις σε καταστήματα περιλαμβάνονται στο αστυνομικό δελτίο αδικημάτων και αφορούν σε περιστατικά που καταγράφησαν σε Ρόδο, Κάρπαθο και Κάλυμνο.

Αναλυτικά:

Στις 13-05-2015 απογευματινές ώρες συνελήφθησαν στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου μια 31χρονη και 41χρονος, ημεδαποί, γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα στα οποία διέθεταν προς πώληση φυσίγγια και άλλα είδη οπλισμού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Στις 13-05-2015 το βράδυ συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου μία 27χρονη υπήκοος Μολδαβίας, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Στις 13-05-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας 62χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Διαβάστε ακόμη

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα νησιά μας την περασμένη εβδομάδα

Είχαν στην κατοχή τους τέσσερις αμφορείς

Για ενδοοικογενειακή βία θα δικαστεί ένας 57χρονος

Για αποπλάνηση κοριτσιού θα δικαστεί 44χρονος στο Εφετείο

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών

Σύλληψη 38χρονου στην Κάλυμνο

Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου