Πολιορκία στα πρατήρια υγρών καυσίμων και στη Ρόδο!

Πολιορκία στα πρατήρια υγρών καυσίμων και στη Ρόδο!

Πολιορκία στα πρατήρια υγρών καυσίμων και στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1643 ΦΟΡΕΣ

Παρά την ανακοίνωση των ΕΛΠΕ ότι υπάρχουν αποθέματα για μήνες

Υπο πολιορκία βρίσκονται τα πρατήρια υγρών καυσίμων και στο νησί της Ρόδου, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της ανακοίνωσης για κλειστές τράπεζες.

Ήδη απο χθες το απόγευμα, υπήρχε μεγάλη προσέλευση στα πρατήρια υγρών καυσίμων τόσο της πόλης όσο και των χωριών, με αποτέλεσμα πολλά απο αυτά να έχουν ήδη εξαντλήσει τα αποθέματά τους.

Αποτέλεσμα αυτού, στα πρατήρια που είναι ανοιχτά αυτή την ώρα, οι ουρές είναι μεγάλες και επικρατεί κλίμα εκνευρισμού και ανησυχίας στους ιδιοκτήτες Ι.Χ.

Παρά το γεγονός οτι υπήρξε ανακοίνωση απο τα Ελληνικά Πετρέλαια για μεγάλα αποθέματα βενζίνης,το κλίμα ανησυχίας εξακολουθεί να υπάρχει.

Η ανακοίνωση των Ελληνικών Πετρελαίων αναφέρει τα εξής:

Τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ λειτουργούν κανονικά εξασφαλίζοντας πλήρως τις ανάγκες τις αγοράς. Τα ΕΛΠΕ διατηρούν αποθέματα καυσίμων για πολλούς μήνες. Είναι εξασφαλισμένη και η περαιτέρω προμήθεια των διυλιστηρίων μας με «αργό πετρέλαιο». Τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και ΒΡ λειτουργούν κανονικά με απόλυτα εξασφαλισμένη την τροφοδοσία τους.

Οι πελάτες των πρατηρίων δύνανται, όπως πάντα, να εξυπηρετηθούν πληρώνοντας με κάθε νόμιμο τρόπο (μετρητά, κάρτες κ.λπ.). Οτιδήποτε άλλο, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Η ζήτηση στην αγορά καυσίμων είναι αυξημένη από το Σάββατο, ωστόσο όπως επισημαίνεται και από πηγές των εταιρειών εμπορίας αλλά και των βενζινοπωλών ο εφοδιασμός γίνεται κανονικά.

Διαβάστε ακόμη

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου