Να ζητήσουν συγνώμη και να παραιτηθούν Περιφερειάρχης και Δήμαρχος ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Να ζητήσουν συγνώμη και να παραιτηθούν Περιφερειάρχης και Δήμαρχος ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2508 ΦΟΡΕΣ

Μετά το συντριπτικό υπέρ του ΟΧΙ αποτέλεσμα

Να ζητήσουν συγνώμη από τον Δωδεκανησιακό λαό και να παραδώσουν τα κλειδιά(!) ζήτησαν (εμμέσως πλην σαφώς) απόψε από Περιφερειάρχη και Δήμαρχο , αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στα Δωδεκανήσα, οι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Νεκτάριος Σαντορινιός και Δημήτρης Γάκης καθώς επίσης και ο συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ νοτίας Δωδεκανήσου κος Νίκος Μαυροματάκος.

Σε δηλώσεις τους υποστήριξαν συγκεκριμένα:

Νεκτάριος Σαντορινιός

«Είναι προφανές ότι, σήμερα, ο ροδιακός λαός και ο Δωδεκανησιακός λαός αποφάσισε να μην υποταχθεί . Δυστυχώς, όμως, αυτοί που υποτίθεται ότι ηγούνται αυτού του λαού φάνηκαν ότι του ζητούσαν να υποταχθεί. Ο Δωδεκανησιακός και ο ροδιακός ο λαός, προφανώς και τους ζητάνε τουλάχιστον να ζητήσουν ένα συγνώμη αλλά και η ελάχιστη ευθιξία θα έπρεπε να παραδώσουν τα κλειδιά»!

Δημήτρης Γάκης

«Πριν από λίγο παραιτήθηκε ο Σαμαράς, παραιτήθηκε το αφεντικό. Σειρά έχουν και οι υπόλοιποι που τον ακολούθησαν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και οι πολιτιστικοί και κοινωνικοί φορείς συγκρότησαν ένα μέτωπο υπέρ του «ναι», ένα μέτωπο το οποίο καταδίκασε ο Δωδεκανησιακός λαός με ποσοστό περίπου 65%. Δεν μένει τίποτα άλλο από το να ακολουθήσουν το δρόμο του αφεντικού τους».

Νίκος Μαυροματάκος

«Σήμερα νίκησε ο ροδιακός λαός με το μεγάλο του «όχι». Ηττημένοι δεν είναι όσοι ψήφισαν το «ναι», ηττημένοι είναι όλοι αυτοί που το διάστημα αυτής της εβδομάδας μας λοιδορούσαν, μας ειρωνεύονταν, εξανάγκασαν ανθρώπους, μεγαλοεργολάβοι με συμφέροντα, όλο το παλιό κατεστημένο του νησιού, το οποίο εκφράστηκε και μέσα από τις ηγεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των συμφερόντων των ξενοδόχων, των επιχειρήσεων που απειλούσαν υπαλλήλους τους. Όλοι αυτοί πρέπει να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη από το ροδιακό λαό, κυρίως όσο αφορά τους πρωτεργάτες του μετώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που, σιγά-σιγά, εφόσον βρίσκεται σε αναντιστοιχία με το ροδιακό λαό, πρέπει να παραδώσουν τα κλειδιά.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο