Στη Ρόδο την Κυριακή ο Αρτέμης Σώρρας

Στη Ρόδο την Κυριακή ο Αρτέμης Σώρρας

Στη Ρόδο την Κυριακή ο Αρτέμης Σώρρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 684 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει η «Ελλήνων Συνέλευσις»

Για την εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 7:00 το απόγευμα στο Ακταίον η «Ελλήνων Συνέλευσις», στην οποία θα παραστεί και ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα κ. Αρτέμης Σώρρας, μίλησαν χθες στελέχη της, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» Ροδίων, κ. Ευάγγελος Ηρακλείδης, είπε ότι πρόκειται για μία αστική εταιρία, έναν Οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ΜΚΟ, που είναι αυτοτελές νομικό πρόσωπο.

Ενδεικτικά, οι σκοποί τους εκ του καταστατικού είναι οι παρακάτω:
Η άμεση αποπληρωμή του ιδιωτικού αλλά και δημοσίου χρέους μέσω ήδη διαπιστευμένων από όλα τα θεσμικά όργανα, εντός της χώρας αλλά και παγκοσμίως, οικονομικών εργαλείων στη διάθεση των Ελλήνων.
Αναφέρθηκε και σε ένα πρόγραμμα ήδη προεγκεκριμένο από το Φεβρουάριο του 2014 από τον ΟΗΕ, από την παγκοσμίας τράπεζας ανασυγκρότησης και ανοικοδόμησης.

Επίσης, στην εκδήλωση θα γνωστοποιηθεί και θα αναλυθεί ο κληρονομικός πλούτος του έθνους και η δυνατότητα εφαρμογής του προς όφελος των Ελλήνων αυτοχθόνων δικαιούχων. Προς επιβεβαίωση αυτών, μάλιστα, παραπέμπουν στη διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των αυτοχθόνων πληθυσμών που υιοθετήθηκε από τη γενική συνέλευση με σχετικό ψήφισμα το 2007.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, μιλούν ξεκάθαρα για την άμεση καταγγελία και κατάργηση νόμων, μέτρων, συνθηκών και δανειακών συμβάσεων που παραβιάζουν το αναγκαστικό δίκαιο. Σύμφωνα με τους ίδιους στα γνωστά μνημόνια της ντροπής και τις δανειακές συνθήκες αναγράφονται ότι όλα ισχύουν και υιοθετούνται εκτός αν παραβιάζουν το αναγκαστικό δίκαιο που είναι το Δίκαιο των Εθνών.

Έτσι, καλούν όλους τους πολίτες στην εκδήλωση για την ενημέρωση τους αφού, για πρώτη φορά όπως είπε, «χωρίς κόμμα, χρώμα και δόγμα», έχουμε οι Έλληνες τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε και να λάβουμε τα δίκαια και τα δικά μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναλυθούν στην εκδήλωση της Κυριακής με ομιλητή τον Πρόεδρο του προσφάτως ιδρυθέντος πολιτικού φορέα του έθνους, Αρτέμη Σώρρας και τη Γραμματέα του Βίκυ Χαραλάμπους.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024