Ροδίτες κατηγορούνται για ασέλγεια σε Κερκυραία

Ροδίτες κατηγορούνται για ασέλγεια σε Κερκυραία

Ροδίτες κατηγορούνται για ασέλγεια σε Κερκυραία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 773 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Εφετείου θα καθίσουν αύριο

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν αύριο 54χρονος και 46χρονος που κατηγορούνται για σωματεμπορία και επιχείρηση ασελγούς πράξης, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος τους, πριν από πέντε χρόνια, 42χρονη από την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 54χρονος διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα μπαρ σε χωριό της Ρόδου και εκεί εργαζόταν και η 42χρονη όπως επίσης και άλλες κοπέλες.

Στις 25 Απριλίου 2010 εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου η 42χρονη και κατήγγειλε πως στη μία τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου 2010, ο 54χρονος την εξανάγκασε να μεταβεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος προκειμένου να ικανοποιήσει τη σεξουαλική επιθυμία του 46χρονου. Η ίδια είπε πως τελικά ο 46χρονος δεν προέβη σε εξώγαμη συνουσία μαζί της, ενώ επιχείρησε ασελγείς πράξεις.

Επίσης ο 54χρονος με το κλείσιμο του καταστήματος και κατά τη πληρωμή της 42χρονης την απείλησε, την εξύβρισε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες για οικονομική διαφορά που συνέβη το ίδιο βράδυ.
Μετά την καταγγελία οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.

Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή, ο 54χρονος φέρεται να δήλωσε ότι όλα οφείλονται στην άρνηση του ιδίου και της συζύγου του να καταβάλλει περισσότερα χρήματα στην καταγγέλλουσα.

Η 42χρονη προσελήφθη στις 20 Απριλίου 2010 στο μπαρ που διέθετε ο 54χρονος και από τις πρώτες κιόλας ημέρες άρχισε να διαφαίνεται η απληστία της, όπως είπε αφού συνεχώς πίεζε πελάτες να τη κεράσουν ποτό καθώς από αυτά έπαιρνε ποσοστά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευρίζονται οι πελάτες και να φεύγουν από το μαγαζί και έτσι τέσσερις μέρες αργότερα ο 54χρονος είπε στη 42χρονη ότι διακόπτουν τη συνεργασία τους.

Η τελευταία ζήτησε να δουλέψει για τελευταίο βράδυ και εκείνος δέχτηκε. Το βράδυ εκείνο της 24ης Απριλίου στο κατάστημα βρίσκονταν αρκετοί πελάτες και μετά από λίγη ώρα πήγε και ο 46χρονος ο οποίος αφού ήπιε ένα ποτό στο μπαρ δέχτηκε τη πρόταση της 42χρονης να καθίσουν σε τραπέζι, ακολούθησε η παραγγελία σαμπάνιας από τη καταγγέλλουσα για λογαριασμό του 46χρονου, ο οποίος όμως ακύρωσε τη παραγγελία την οποία βέβαια και δεν πλήρωσε.

Μετά το τέλος της βάρδιας και κατά τη πληρωμή, η 42χρονη – δήλωσε ο 54χρονος- ζήτησε να λάβει ποσοστά και επί της σαμπάνιας του 46χρονου, η σύζυγος του κατηγορούμενου δεν δέχτηκε να της δώσει και την επόμενη μέρα συνελήφθη λόγω της καταγγελίας της.

Πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και βέβαια ότι ουδέποτε είχε σχέσεις με την 42χρονη δήλωσε από τη πλευρά του και ο 46χρονος πελάτης του καταστήματος.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 54χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τη καταβολή εγγυοδοσίας 5000 ευρώ, ενώ ελεύθερος είχε αφεθεί και ο 46χρονος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος όρος.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο