Στο αυτόφωρο για 83 ευρώ 44χρονος συμπολίτης μας

Στο αυτόφωρο για 83 ευρώ 44χρονος συμπολίτης μας

Στο αυτόφωρο για 83 ευρώ 44χρονος συμπολίτης μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2068 ΦΟΡΕΣ

Στο αυτόφωρο για 83 ευρώ βρέθηκε έπειτα από μήνυση 44χρονου, εκπρόσωπος εταιρείας πωλήσεων αυτοκινήτου του νησιού μας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του 40χρονου εκπροσώπου ακολουθήθηκε μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του, έπειτα από διαφορά που προέκυψε για ποσό 83 ευρώ που είχε χρεωθεί για ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιούνταν για την επισκευή του αυτοκινήτου του 44χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 όταν ο 44χρονος είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο στο οποίο και προκλήθηκαν ζημιές ύψους 8.000 ευρώ. Η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα του 44χρονου, τον παρέπεμψε να επισκευάσει τη ζημιά στην εταιρεία του 40χρονου με την οποία συνεργάζονταν.

Πράγματι ο 44χρονος πήρε το αυτοκίνητό του εκεί και αφού έγινε η σχετική εκτίμηση από τους υπευθύνους, ενημερώθηκε πως θα υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση στην αποκατάσταση της ζημιάς καθώς έπρεπε να παραγγελθούν ανταλλακτικά για τα οποία απαιτούνταν περίπου 3 εβδομάδες. Ο 44χρονος δέχτηκε να περιμένει και συμφωνήθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία το αυτοκίνητο θα ήταν έτοιμο να το παραλάβει.

Η ημέρα εκείνη ήρθε, όταν όμως ο 44χρονος πήγε να πάρει το όχημα του, διαπίστωσε πως δεν είχε ξεκινήσει καν η επιδιόρθωσή του με αποτέλεσμα να το μεταφέρει σε άλλο συνεργείο για επισκευή.

Κρατώντας όλα τα δικαιολογητικά και τις αποδείξεις για τα έξοδα που είχε κάνει για την επιδιόρθωση της ζημιάς ο 44χρονος τα προσκόμισε στην ασφαλιστική του εταιρεία για να πάρει τα χρήματα. Τότε ενημερώθηκε πως ένα ανταλλακτικό αξίας 83 ευρώ είχε ήδη πληρωθεί στον 40χρονο και φερόταν να έχει χρησιμοποιηθεί για το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του 44χρονου!

Ο τελευταίος επικοινώνησε με τον 40χρονο για να δει τι συμβαίνει και συμφώνησαν να του επιστρέψει ο εκπρόσωπος της εταιρείας το ποσό αυτό, κάτι που όμως ουδέποτε έγινε με αποτέλεσμα στις 7 Ιανουαρίου 2016, ο 44χρονος να υποβάλλει μήνυση για απάτη από ασφαλιστική εταιρεία σε βάρος του 40χρονου ο οποίος και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου και αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα με προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελέως.

Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου