Γραφείο της ΔΕΥΑΡ στο Γεννάδι

Γραφείο της ΔΕΥΑΡ στο Γεννάδι

Γραφείο της ΔΕΥΑΡ στο Γεννάδι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 385 ΦΟΡΕΣ

Όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε με τους προέδρους της Νότιας Ρόδου

Συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Νότιας Ρόδου είχαν στο Γεννάδι, για θέματα ΔΕΥΑΡ, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Πόκκιας με τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Τσίκκη και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Καραντζιά. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΥΑΡ, της Διεύθυνσης Πρωτογενούς Τομέα και της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου.

Στόχος της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΡ και του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών αλλά και την ιεράρχηση των ζητημάτων που υπάρχουν με τη διαχείριση των νερών τόσο της ύδρευσης όσο και της άρδευσης.

Αποφασίστηκε η συγκρότηση γραφείου της ΔΕΥΑΡ στο Γεννάδι με ανάθεση παράλληλων καθηκόντων για θέματά της σε υπαλλήλους του Δήμου.
Παράλληλα δόθηκαν λύσεις άμεσα και σχεδιάστηκαν παρεμβάσεις βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα για όσα σχετικά ζητήματα απασχολούν τα χωριά της Νότιας Ρόδου.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Δ.Τσίκκης αναφέρθηκε στο τι έγινε το τελευταίο χρόνο στη περιοχή από πλευράς της υπηρεσίας, τις μελέτες που ήδη έχει εκπονήσει και εκπονεί για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων και έδωσε εντολή στους υπηρεσιακούς για καλύτερο συντονισμό με τις υπηρεσίες του Δήμου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών, των Επιχειρηματιών αλλά και των παραγωγών της Ν. Ρόδου.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Δημήτρης Καραντζιάς, αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται για να είναι σε ετοιμότητα τα μηχανήματα της ΔΕΥΑΡ και του Δήμου αλλά και να ενισχυθεί με προσωπικό η Νότια Ρόδος.

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Γιώργος Πόκκιας, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχουν θέσει Δήμος και ΔΕΥΑΡ για την νέα χρονιά, ώστε να γίνει καλή διαχείριση του νερού και να υπάρχει επάρκεια στην αναπτυσσόμενη τουριστική ζώνη της Νότιας Ρόδου αλλά και στις αγροτικές εκτάσεις για να τονωθεί η αγροτική παραγωγή στη περιοχή, αλλά και να προσελκυθούν νέοι άνθρωποι που θα ασχοληθούν με το Πρωτογενή Τομέα.

Ζήτησε δε από τους υπαλλήλους του Δήμου, καλό συντονισμό και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.
Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων, αφού ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο και το Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ για τη συχνή παρουσία τους στα χωριά, αλλά και για την δρομολόγηση λύσεων σε χρονίζοντα προβλήματα, αναφέρθηκαν καθένας ξεχωριστά στα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε χωριό.

Διαβάστε ακόμη

Στη Σύμη ο Γιώργος Νικητιάδης εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ στην επέτειο της 8ης Μαΐου 1945

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές 2024: «Οι πολίτες αποφασίζουμε για την Ευρώπη του μέλλοντος»

Η διατήρηση των «ήρεμων νερών» το πρώτο θέμα στην ατζέντα Μητσοτάκη – Ερντογάν

Γ.Νικητιάδης : Ερώτηση στη Βουλή για τις ελλείψεις ιατρών στο νοσοκομείο και στην ΚΕΔ Λέρου

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης