Άρης Αρχαγγέλου: Ψάχνει τρόπο να «ξεμπουκώσει»

Άρης Αρχαγγέλου: Ψάχνει τρόπο να «ξεμπουκώσει»

Άρης Αρχαγγέλου: Ψάχνει τρόπο να «ξεμπουκώσει»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 99 ΦΟΡΕΣ

Η αφλογιστία έχει εξελιχθεί στο υπ’ αριθμό ένα πρόβλημα

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αντίμαχο την επόμενη Πέμπτη θα ψάξει να βρει ο Άρης το «φάρμακο» για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Στα ματς με τον Κλεάνθη στο Παραδείσι, με το Φοίβο στον Αρχάγγελο και το σαββατιάτικο με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να συγκεντρώσουν μόνο ένα βαθμό, σκοράροντας μόλις μία φορά, παρότι δημιούργησαν και στους τρεις αγώνες ικανοποιητικό αριθμό ευκαιριών.

Ο τεχνικός των Αρχαγγελιτών Μιχάλης Χαρίτος αποδίδει την αφλογιστία των τελευταίων αγωνιστικών στην έλλειψη συγκέντρωσης, καθώς και στη συσσωρευμένη πίεση, συνεπώς το πρώτο που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του είναι να ηρεμήσουν, να διώξουν το άγχος και να ανακτήσουν την καθαρή σκέψη τους.

Τρία είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Κώους. Ο Γιώργος Κοτσίκος συνεχίζει να πονάει στον ώμο μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Κλεάνθη, ο Χρήστος Ζαρκαδούλας έσπασε στο ματς με το Φοίβο τη μύτη του και θα χρειαστεί επέμβαση, ενώ εκτός παραμένει, λόγω της απουσίας του στην Αθήνα, ο Μιχάλης Τσελεπίδης.

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου