Σπουδαίοι καρατέκα βρέθηκαν στη Ρόδο

Σπουδαίοι καρατέκα βρέθηκαν στη Ρόδο

Σπουδαίοι καρατέκα βρέθηκαν στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 828 ΦΟΡΕΣ

Συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της JKS GREECE απ’ όπου θα προκύψει και η εθνική μας ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σκωτία

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου διεξήχθη το πρώτο επίσημο διασυλλογικό πρωτάθλημα καράτε της JKS GREECE από το παράρτημα της Διεθνούς Ιαπωνικής Ομοσπονδίας JKS, το οποίο έχει και την ευθύνη για τη συγκρότηση και την επιλογή της ομάδος που θα εκπροσωπήσει τη χώρας μας στο επικείμενο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί 9-10 Σεπτεμβρίου 2016 στη Γλασκόβη της Σκωτίας, παρουσία του αρχηγού Shihan Kagawa, ο όποιος τυγχάνει να είναι πρόεδρος της WKF, (Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε του sensei Katsumata,) με 8 Dan, ενώ εκεί θα βρεθεί και πλειάδα άλλων αρχηγών από το παγκόσμιο στερέωμα της JKS .

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα ωστόσο, ανέδειξε την υψηλή τεχνική κατάρτιση των δασκάλων της JKS, οι οποίοι μετέφεραν στους μαθητές των σχολών BUSHITOKAN της Ρόδου, BUDOΚΑΝ της Παστίδας και του RΟΝΙΝ DOJO που στεγάζεται μέσα στο πρώτο δημοτικό σχολείο της Κρεμαστής , την άρτια πρακτική και θεωρητική τεχνική του SHOTOKAN KARATE DO.

Άλλωστε όλοι τους είναι κοινωνικά δραστήριοι, επιτυχημένοι οικογενειάρχες και άρτιοι επιχειρηματίες, που μέσα από τη φιλοσοφία του ΚΑRATE DO μεταφέρουν αυτές τις άξιες στους μικρούς μαθητές.

Οι δάσκαλοι είναι οι κάτωθι:
Ζουρούδης Σταύρος, Μανώλακας Νικήτας, Φιλιππόπουλος Γιάννης, Γιαλλούσης Κώστας, Κρητικός Κώστας, Πάττας Σάββας, ο αντιδήμαρχος Ρόδου Διακοσταματίου Σάββας, καθώς επίσης οι Καλούδης Γεώργιος, Κασάνης Στέργος, Γιωργαρά Ελένη, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Βαλαβάνης Σπύρος, Χατζημακρής Γιώργος, Θεόδωρος Κούτρας και Γκουμούτσιος Στέφανος.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως και τα υπόλοιπα στελέχη με προσωπική εργασία και οικονομική συνεισφορά δημιουργούν όλο αυτό το έργο της ύπαρξης του αληθινού SHOTOKAN KARATE στην πόλη μας.

Όλοι όσοι αγαπούν το άθλημα θέλουν να πουν ένα μεγάλο μπράβο στον δάσκαλο, κ Άνθιμο Αντωνογλου που σε ένα χρόνο συμπληρώνει 40 χρόνια προσφοράς, κάνοντας πραγματικά τρόπο ζωής το karate do.
Αυτό το πρωτάθλημα πράγματι δημιούργησε δυσκολίες ως προς την επιλογή των αθλητών, διότι οι νικητές αναδείχθηκαν στις λεπτομέρειες.

Οι μαθητές που πρώτευσαν ως και τέταρτη θέση είναι οι ακόλουθοι:

6 ετών
Καντινός Ελευθέριος
Σταυρούλα Στεφανία
Φιλλίπου Κωνσταντίνος
Καβράκη Κική

7 ετών
Παρδάλη Ζωή
Κούκα Τζίνα
Παπασταμάτης Μάριος
Πούλου Χρυσούλα

7-8 ετών
Ελεζάι Αντώνης
Κουκιά Σμαράγδα
Λουλάς Σπύρος
Λουλάς Γιάννης

8-9 ετών Κίτρινες ζώνες
Σμαράγδη Εύη
Νικολή Τσαμπίκα
Παπαδόπουλος Πέτρος
Παπαδόπουλος Παντελής

15-16 ετών
Δανάς Σάββας
Ελεζάι Βίκτωρας
Καζαντζής Στέλιος
Λουσά Έλιον

12-13 ετών Καφέ Μαύρες ζώνες
Χίου Ιωάννης
Φιλλιποπούλου Μαριλένα
Τσακτσίρας Δημήτρης
Διαμαντόπουλος Ηλίας

14-15 ετών Καφέ Μαύρες ζώνες
Διαμαντόπουλος Σπύρος
Χίου Στέλιος
Ελεζάι Χαράλαμπος
Φλεβαράς Μάριος

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή