Πολυτελές γιοτ στο λιμάνι της Ρόδου

Πολυτελές γιοτ  στο λιμάνι της Ρόδου

Πολυτελές γιοτ στο λιμάνι της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2000 ΦΟΡΕΣ

Ανήκει στην πλουσιότερη γυναίκα του Ισραήλ

Το πολυτελές γιοτ "Megan" κατέπλευσε προχθές το πρωί στο Μανδράκι της Ρόδου, όπου πρόκειται να παραμείνει για περίπου ένα μήνα.

Η θαλαμηγός, είναι ιδιοκτησίας της πλουσιότερης γυναίκας του Ισραήλ, Σάρι Άρισον (Sahari Arison), ενώ η ίδια αναμένεται να βρεθεί στο νησί μας τις προσεχείς ημέρες.

Το "Megan" έχει μέγεθος 44 μέτρα και κατασκευάστηκε το 2011 και διαθέτει σημαία των νησιών Κέημαν. Διαθέτει έξι καμπίνες, χωρητικότητας 12 ατόμων ενώ μπορεί να φιλοξενήσει πλήρωμα έως 10 ατόμων, διαθέτει πισίνα, και μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και μοντέρνο εξοπλισμό, καθιστώντας το έτσι ως ένα πολυτελές σκάφος αναψυχής.

Ενα πολυτελές γιοτ  κοσμεί το Μανδράκι της  Ρόδου τις τελευταίες μέρεςΕνα πολυτελές γιοτ κοσμεί το Μανδράκι της Ρόδου τις τελευταίες μέρες

Η ιδιοκτήτρια του σκάφους, σύμφωνα με το wikipedia, γεννηθείς το 1957, θεωρείται σύμφωνα με το Forbes, η πλουσιότερη γυναίκα στη Μέση Ανατολή, ενώ το 2007 αναδείχθηκε στους τοπ 20 πλουσιότερους επιχειρηματίες. Είναι κόρη του επιχειρηματία Ted Arison και της ανήκει η εταιρεία "Arison Investments" στην οποία υπάγονται δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά και η τράπεζα Hapoalim, ενώ η εταιρεία της είναι γνωστή για τις φιλανθρωπίες που πραγματοποιεί.

Στην επενδυτική εταιρεία Arison Investments υπάγονται επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, κτηματομεσιτικές, επεξεργασίας και εμφιάλωσης νερού, βιομηχανίας κ.α. ενώ η προσωπική περιουσία της Σάρι Άρισον ανέρχεται στα 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα η ίδια και η επενδυτική της εταιρεία, όχι μόνο πραγματοποιούν φιλανθρωπικό έργο, το προάγουν με όποιο τρόπο μπορούν. Στην προσωπική ιστοσελίδα της Σάρι Άρισον, αναγράφεται σε εμφανές σημείο "Κάνοντας καλό" με λεζάντα που συμπληρώνει "εύχομαι να καταφέρω να εμπνέω κόσμο να κάνει καλό".

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη