Ιάλυσος: Το Σάββατο 21 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου Ερασιτεχνών

Ιάλυσος: Το Σάββατο 21 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου Ερασιτεχνών

Ιάλυσος: Το Σάββατο 21 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου Ερασιτεχνών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 132 ΦΟΡΕΣ

Λύση της συνεργασίας με Ανδρέα Κορνελάτο και Γιώργο Λύρα

Σε αναζήτηση του γηπέδου που θα γίνει ο τελικός, βρισκόταν χθες το απόγευμα η ΕΠΟ, προκειμένου να ενημερώσει και τα ενδιαφερόμενα μέρη για τον τόπο διεξαγωγής.

Μέχρι χθες πάντως- κι είναι κάτι προς συμφέρον του Ιάλυσου περισσότερο-η Ομοσπονδία είχε ειδοποιήσει τις δυο ομάδες, πώς ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 21 Μαϊου κι όχι στις 14, όπως αρχικά συζητιόταν να γίνει.

Αυτό ευνοεί περισσότερο τον Ιάλυσο, ο οποίος πρέπει μέχρι τότε σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να βρει «φθηνά» εισιτήρια και να κάνει όσο γίνεται μεγαλύτερη την αποστολή του για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, έχοντας παράλληλα οικονομικό όφελος.
Μέχρι χθες πάντως δεν είχε γίνει γνωστό, αν οι «Scorpions» ταξιδέψουν οργανωμένα η μεμονωμένα γι’ αυτόν τον τελικό, καθώς περιμένουν την έδρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας με αντίπαλο την Πύδνα Κίτρους.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ιάλυσος για τον τελικό αναφέρει:
«Οριστικά το Σάββατο 21/05 και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας στον οποίο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα Πύδνα Κίτρους ενώ το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό».

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΚΟΡΝΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΛΥΡΑ
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά έλυσαν την συνεργασία με τον ΓΑΣ Ιάλυσο ο Ανδρέας Κορνελάτος και ο Γιώργος Λύρας.

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λύρα και Ανδρέα Κορνελάτο. Μετά από συνάντηση των δυο με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Παρασκευά, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας. Το Δ.Σ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Έλυσε την συνεργασία του με τον Ιάλυσο ο Ανδρέας Κορνελάτος (αριστερά)   ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΈλυσε την συνεργασία του με τον Ιάλυσο ο Ανδρέας Κορνελάτος (αριστερά) ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης